Moskisvet.com
Stančka že več let prisega na zapeljivo spodnje perilo, izdelano po meri.

Vroče

Stančka Šukalo zatrdila, da ima naravne!

U.S.
29. 03. 2013 14.29
0

Stančka Šukalo je bila dolga leta zaščitni znak slovenskega podjetja, ki izdeluje spodnje perilo in kopalke po meri, zato ni čudno, da je v vsem tem času do zapeljivega spodnjega perila razvila prav posebno strast.

Stančka že več let prisega na zapeljivo spodnje perilo, izdelano po meri.
Stančka že več let prisega na zapeljivo spodnje perilo, izdelano po meri. FOTO: osebni arhiv
"Zame je zelo pomembno dejstvo, da so izdelki, ki jih nosim, narejeni iz naravnih materialov, predvsem iz bambusa. Prav zaradi ekskluzivne oblike košaric pa mi perilo po meri, ki ga redno nosim, poudari ženske atribute in skrije pomankljivosti," nam je skrivnost o svojem bujnem oprsju zaupala Stančka Šukalo, nekoč ena najbolj iskanih manekenk pri nas, ki pa je modne brvi zapustila pri 29 letih in se odločila za vodenje in organizacijo različnih prireditev.

Ima dobre gene

"Skrivnost mojega oprsja pa so najverjetneje tudi dobri geni. Dejstvo je, da je moje oprsje naravno in da zaenkrat nisem imela nobene potrebe po umetnih dodatkih, ki ti jih vstavijo. Lepotne operacije so lahko za nekoga nujno zlo ali življenjsko potrebna odločitev. Če bi presodila, da bi bilo to zame potrebno, ne vidim razloga, da se ne bi posvetovala in storila ta korak." Mnogi so bili skeptični, ali ima Stančka prave ali umetne prsi. "Ja, velikokrat so mi na račun dekolteja in oprsja postavljali vprašanja o lepotnem posegu. A naj vam zaupam, da z majhnimi triki lahko dosežeš več kot želeni učinek, pa ti zato ni treba obiskati plastičnega kirurga," nam je v smehu pojasnila lepotička.

Lepotička trdi, da ima dobre gene!
Lepotička trdi, da ima dobre gene! FOTO: osebni arhiv

Poudari to, kar jo naredi lepšo

Na svoje telo je vedno gledala kot na celoto. Svojih atributov in pomankljivosti ni nikoli namerno izpostavljala, nam je povedala. "Naučila sem se ga sprejemati, takšnega kot je. Iz tega sem naredila najboljše, kar lahko stori ženska, da se v svoji koži počuti najbolje. Tako kot vsaka ženska, danes pa tudi vse več moških, skušam poudariti to, kar me naredi lepšo v mojih očeh, ne v očeh drugih, ter prekriti to, kar me moti," je povedala 34-letna lepotica, ki se v svoji koži odlično počuti.

Sprejela povabilo, da znova pozira

Zdaj se je pred fotografske objektive vrnila, ker so jo v svoji kampanji želeli videti pri podjetju, ki proizvaja spodnje perilo po meri in ki mu Stančka zaupa že nekaj let. "Bilo je nekoliko težje, če primerjam s slikanji, ki sem jih imela, ko sem bila še aktivna kot manekenka. Kriv je bil daljši premor oziroma dejstvo, da se s tem več ne ukvarjam. Ampak glede na to, da že vrsto let prisegam na njihovo blagovno znamko in njihovo kakovost, sem se odločila, da spet stopim pred objektiv. S tem projektom smo želeli pokazati, da so njihovi izdelki primerni za različne postave, starosti in želje," nam je še za konec razkrila lepotica, ki pravi, da bo moda ostala velik del njenega življenja še naprej.

Stančka pravi, da je bilo pozirati v spodnjem perilu po večletnem premoru kar težko.
Stančka pravi, da je bilo pozirati v spodnjem perilu po večletnem premoru kar težko. FOTO: osebni arhiv

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578