Moskisvet.com
Jasmine - 4

Novice

Srhljivo koščena podoba Ronaldove nočne more

N.J.
21. 01. 2014 09.46
34

Britanska manekenka in starleta Jasmine Lennard se rada pojavlja v medijih. Če je v preteklosti močno skritizirala posteljne veščine nogometnega zvezdnika in dobitnika zlate žoge Ronalda in si je priljubljenost gradila z udeleževanjem v resničnostnih šovih in z zvezo z britanskim mogotcem Simonom Cowellom, pa svoje oboževalce rada 'ohranja na tekočem' tudi prek družbenih omrežij.

Tako je na svojem Twitter profilu pred kratkim objavila fotografijo sebe v spodnjem perilu. Če bi takšno fotografijo v večini primerov pohvalili in bi se ob njej marsikomu lahko pocedila slina, pa je fotografija suhljate Jasmine Lennard naletela na drugačen odziv. Manekenka, ki je sicer tudi že mamica, je namreč videti tako drobna in koščena, da je le vprašanje časa, kdaj se bo prelomila.No, morda pa je komu tudi všeč ...

Cristiano Ronaldo - 6
Cristiano Ronaldo - 6 FOTO: Reuters
Skritizirala je Ronalda

Hči Briana Lennarda, ustanovitelja podjetja Sacha Shoes, in igralke Marilyn Galsworthy, katere mama je bila model za priznani znamki Dior in Chanel, se v javnosti intenzivneje pojavlja od leta 2005, ko je prvič nastopila v resničnostnem šovu. Od tedaj je njena želja po pozornosti le naraščala, posledično pa se je v medijih tudi se pogosteje pojavljala. Enega od medijskih vrhov je doživela, ko je javno oblatila posteljne veščine nogometaša Cristiana Ronalda. V pismu, ki ga je javno objavila, je dejala, da Ronaldo ni ravno pogumen moški. "Raje, kakor da bi pristopil sam, k ženski pošlje svojega pajdaša, on pa vse skupaj le opazuje od daleč in vsake toliko arogantno pomežikne." K njej je poslal svojega prijatelja Rogeria, ki jo je vprašal, kam gre po koncu zabave in če lahko gredo vsi z njo, da bi se skupaj malo poigrali. "Vljudno sem zavrnila in mu dala svojo telefonsko številko, naj jo posreduje Ronaldu," je napisala.

Dva dni zatem ji je besno pošiljal sporočila, nato pa je pristala na srečanje. "Bil je moja igračka in zame je bil vse skupaj le šov. Ni me zanimalo njegovo srce. Ko sva se dobila in se je ustrašil mojih nemških ovčarjev ter pri tem kričal in vriskal, pa sem dobila še potrditev, da ni moj tip moškega." V objavi je nadaljevala z opisom: "Vstopila sva v spalnico. In, medtem ko ženske cenijo močno obdarjene moške, to ni bilo to. Bilo je smešno, skorajda neprijetno. Želela sem si, naj bo vsega čim prej konec. Spraševala sem se, koliko časa bo trajalo. Pravilen odgovor je bil, da ne prav dolgo ... "

Odkrila tudi njegovo mehkejšo plat ...

Kot je še napisala, pa je spoznala tudi njegovo drugo plat. "Ko mi je pripovedoval o očetovi smrti in svoji žalosti ob tem, ko v otroštvu ni bil deležen nobenega luksuza, ki ga zdaj lahko on zagotavlja družini. Pa tudi, ko mi je pripovedoval o materinem boju z rakom in o tem, kako ji je pomagal in kasneje daroval sto tisoč funtov bolnišnici, v kateri so njegovi mami rešili življenje. A ti trenutki, ko je bil čustven, so bili redki. Zmedli so me in spraševala sem se dvoje - je ženskar in egoist ali le nezrel otrok?

No, kakor koli že, je danes Ronaldo srečno vezan s seksi manekenko Irino Shayk, ki ga spodbuja in mu vedno stoji ob strani. Spodbujala ga je tudi na nedavni prireditvi, na kateri so ga okronali za nogometaša leta in mu podarili zlato žogo.

Da si Ronaldo dejansko zasluži naziv najboljšega med najboljšimi pa dokazuje iz tekme v tekmo. Ekskluzivno na VOYO si lahko ogledate posnetek včerajšnje tekme Španskega kraljevega pokala med Ronaldovim Real Madridom in Espanyolom, nocoj pa na  VOYO ne zamudite novih tekem četrtine finala Španskega kraljevega pokala!

Jasmine je šokirala s svojo koščeno podobo.
Jasmine je šokirala s svojo koščeno podobo. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616