Moskisvet.com
Brie Bella - 5

Novice

Sredi oddaje ji je izpod obleke pokukala bradavička

J.V.
26. 07. 2013 14.22
6

Čeprav se je v oddaji pojavila z namenom, da bi promovirala njen novi resničnostni šov, je Brie Bella kljub temu pokazala več kot je hotela za dobro promocijo. Sredi šova je buni temnolaski namreč izpod globokega dekolteja pokukala gola dojka, zvezdnica pa se tega sprva sploh ni zavedala. No, sedaj ko je videla, da so fotografije že zaokrožile po spletu, zagotovo obžaluje svojo odločitev, da je tisti večer dom zapustila brez modrčka.

Brie je nevede vsem pokazala razgaljeno oprsje.
Brie je nevede vsem pokazala razgaljeno oprsje. FOTO: Twitter

Brie Bella je ena izmed mnogih slavnih lepotičk, ki prisegajo na tesno oprijete obleke z globokimi dekolteji, ki pa imajo pogosto svojo ceno. To je na lastni koži spoznala tudi zvezdnica, ki je za to priložnost izbrala hudo seksi črno obleko, pod katero ni nosila modrčka. Sredi oddaje v živo ji je ena od naramnic zdrsnila nižje, pri tem pa razkrila njeno golo dojko in nabreklo bradavičko. Brie se izpostavljenosti sprva sploh ni zavedala, na njo so jo morale opozoriti ostale gostje v oddaji. A takrat je bila škoda že storjena.

Za neprimerno razkazovanje se je opravičila

Brie se je kasneje za modni spodrsljaj opravičila preko svojega Twitter profila in vsem zagotovila, da se kaj takšnega ne bo nikoli več ponovilo.“Opravičujem se za moj modni spodrsljaj. Zelo mi je nerodno. Zdi se, da je zaradi vlage popustilo lepilo. Tega ne boste videli nikoli več,“ je zapisala Brie. No, mnogi pa so kljub temu prepričani, da je bilo njeno razkazovanje oprsja vnaprej predvideno in le taktika za promocijo prihajajočega resničnostnega šova. Vsaka reklama je dobra reklama, kajne?

S sestro dvojčico sta poklicni rokoborki

30-letna Brie in njena dvojčica Nicole sta sicer ameriški poklicni rokoborki in manekenki, ki sta si za ring izbrali vzdevka Brie Bella in Nikki Bella. Lepotički sta sicer mehiškega in italijanskega porekla, z novim resničnostnim šovom, pa imata očitno sedaj namen osvojiti tudi Hollywood.

S sestro Nikki sta poklicni rokoborki.
S sestro Nikki sta poklicni rokoborki. FOTO: Twitter

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616