Moskisvet.com
seks škandal - 2

Erotika

Objavili sramoten posnetek znanih nogometašev!

N.J.
03. 06. 2015 09.49
19

Premier ligo je pretresel seksualni škandal. Trije nogometaši omenjene lige naj bi si na Tajskem privoščili orgijo s prostitutkami, med katero naj bi jih snemali in poniževali.

seks škandal - 3
seks škandal - 3 FOTO: YouTube

Nogometaši nogometnega kluba Leicester City naj bi odšli na potovanje ob zaključku sezone, na turneji pa naj bi se poklonili svojim tajskim bogatim lastnikom. Vendar pa so trem članom ekipe stvari ušle izpod nadzora: privoščili so si orgijo z domačinkami v Bangkoku, jih snemali med seksom, poniževali, žalili.

Menedžer Nigel Pearson naj bi se med potovanjem trudil utrditi odnose med Veliko Britanijo in Tajsko ter poskušal vzpostaviti čim večjo bazo tajskih navijačev, a je njegov sin, 21-letni branilec James Pearson, skupaj s soigralcema, 21-letnim Tomom Hopperjem in 22-letnim vratarjem Adamom Smithom, poskrbel za pravi škandal. Snemali so tri tajske prostitutke med seksom v hotelski sobi in jih žalili. Posnetke so delili s prijatelji v Veliki Britaniji. V enem delu eden od nogometašev žensko imenuje 'zarezano oko', prijatelji pa se smejejo rasističnim opazkam. Sledi še več neprimernih, izjemno žaljivih komentarjev golih nogometašev. Snemali so jih med lezbičnimi akti, jih žalili, ocenjevali.

Škandal na britanske nogometaše meče izjemno slabo luč. Pearson naj bi dejal svojim igralcem: »Mislim, da je ključno, da tudi v temnih trenutkih, nekaj jih je že bilo, igralci podpirate drug drugega in verjamete v nas. Kar je težko, ko drugi dvomijo o tvoji integriteti.« Zdaj so pod vprašajem njegov sin ter Hopper in Smith. Predstavnik Laicester Cityja je izjavil: »Od naših igralcev vseh starostnih skupin pričakujemo, da bodo pravi predstavniki in ambasadorji našega kluba, da izvajajo klubske aktivnosti, tudi v zasebnem delu življenja, tako da zelo resno jemljemo obtožbe, ki bremenijo trojico. Hopper, Pearson in Smith se iskreno opravičujejo za svoje obnašanje, tudi dekletu, ki so ga vpletli v incident, pa tudi klubu, lastnikom, navijačem in kolegom,« so javili iz Leicesterja. »Svoje igralce jemljemo zelo resno in sprejeli bomo potrebne ukrepe, če bo potrebno, ko bodo razjasnjene vse okoliščine dogodka. Zaradi interesa preiskave v klubu ne bomo podajali dodatnih izjav.«

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549