Moskisvet.com
image (28)

Kofein

Spremljala ju je vsa Slovenija, zdaj pa ...

N.J.
15. 01. 2016 08.00
40

Ko so med njima začele preskakovati iskrice, ju je opazovala širna Slovenija. Bila sta glavna tema pogovorov številnih Slovencev, ki so ju spremljali v šovu Gostilna išče šefa. Veliko je bilo ugibanj, kaj bo z njima, ko prideta iz šova. Bosta ostala skupaj? Je bila to le romanca, kateri priča je bila vsa širna javnost? Zlobneži so se motili. Jani Jugovic in Teja Perjet sta si ustvarila skupno karierno pot, skupni dom, družino, po rojstvu hčerkice Sie pa se pripravljata na poroko. Kako jima uspeva? Pogovarjali smo se z novopečeno zaročenko in mlado mamico Tejo.

Zaroka Teje Perjet
Zaroka Teje Perjet FOTO: Facebook
Spoznala sta se v šovu. Se vama je takrat sploh sanjalo, da se bo vse tako lepo razpletlo za vaju?

Ko sem Janija prvič zagledala, sem vedela, da bo igral pomembno vlogo v mojem življenju. Zelo hitro so preskočile iskrice in po vseh pogovorih, ki sva jih imela – malo morje v gostilni – sva se preprosto ujela. Mislim, da lahko govorim v imenu obeh, preprosto vedela sva.

Kako težko je ohranjati zvezo, ko si ves čas po očesom javnosti?

Na začetku je bilo res težko, še posebej zame, ker sem si gnala k srcu, kaj si javnost misli, a kar hitro se navadiš in vidiš, da je v življenju veliko več pomembnejših stvari, kot skušati ugajati vsem. Midva sva skupaj zaradi naju in ne zaradi tega, da bi skušala biti komu všeč ali obratno. Oba veva, da delava, ljubiva in živiva pošteno, in to je vse, kar je pomembno. Prijatelji in družina naju imajo radi in samo to je v življenju pomembno.

image (28)
image (28) FOTO: 24ur.com
Sia
Sia FOTO: Facebook

Katera je bila do sedaj za vaju najtežja preizkušnja, ki sta jo premagala?

Šla sva čez kar nekaj preizkušenj, a so naju te le utrdile. Predvsem začetniške težave in preteklost oziroma sedanjost, ki je bedela nad nama. Oba sva morala urediti kar nekaj zadev, šele nato sva lahko v miru zaživela. Težko je bilo tudi ustanoviti podjetje praktično iz "nule", brez kakršnihkoli finančnih vložkov. Skupno delo, saj sva oba močna karakterja. Težko se je bilo navaditi en na drugega poslovno, a sva se ujela in še danes uspešno peljeva najino dejavnost.

Kaj je po tvojem mnenju ključno za trdno zvezo?

Vsekakor so za trdno vezo pomembni komunikacija in odkriti odnosi. Oba z Janijem verjameva, da je pogovor vse. Lepa beseda lepo mesto najde, odkrita pa še toliko bolj. Oba sva se naučila tudi sklepati kompromise, kar je zelo pomembno.

Kaj za vaju pomeni poroka?

Poroka za naju pomeni neko potrditev najine sreče. Dejansko sem bila sama mnenja, da je poroka le papir in da že sedaj živiva kot poročena, saj oba spoštujeva vrednote, ki jih prinese zakon. Nato pa se je zgodil najin mali čudežek Sia in srečna sem, da bomo tudi uradno družina.

 

Za vse pare, ki jim skupni izzivi pospešijo srčni utrip, prijave že potekajo!

To pomlad na POP TV prihaja nov resničnostni šov: Bitka parov!

Pravijo, da ljubezen premaga vse. Pa res lahko? To bodo dokazali pari, ki se bodo v šovu Bitka parov potegovali za bogato nagrado.

Bitka parov je resničnostni šov, v katerem bomo spremljali življenje osmih parov, ki bodo bivali v luksuzni vili in med seboj tekmovali v najrazličnejših nalogah. Čaka nas napeta tekma, polna preobratov in taktiziranja, saj bo le en par osvojil nagrado!

Pari se bodo med seboj pomerili v najrazličnejših preizkusih in se potegovali za nagrado, katere višina je odvisna od njihove uspešnosti! Pari bodo znesek glavne nagrade lahko povečali s svojo iznajdljivostjo, borbenostjo in medsebojnim poznavanjem.

Podajta se na največjo ljubezensko preizkušnjo te pomladi! Prijavita se na www.bitkaparov.si!

 

 

 

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578