Moskisvet.com
Miss najdaljših nog - 2

Novice

18-letnica ima nekaj, kar nima nobena druga!

N.J.
09. 01. 2014 08.41
21

Čeprav ima komaj 18 let, Anastasia Strashevskaya iz Novosibirska že polni medije. Lepotičko, sicer študentko prava v Novosibirsku, katere noge v dolžino merijo kar 106 centimetrov, so namreč Rusi razglasili za 'Miss najdaljših nog'.

Miss najdaljših nog - 2
Miss najdaljših nog - 2 FOTO: Profimedia
Bodoča pravnica Anastasia Strashevskaya študira pravo v Novosibirsku, nedavno pa so 18-letnico okronali za Miss najdaljših nog. Dolgonoga gazela si je z zmago prislužila denarno nagrado, svoj račun je odebelila za nekaj manj kot 2000 evrov, s svojimi 106-centimetrskimi nogami pa je premagala kar 52 sotekmovalk.

Lepotička pravi, da so modne ponudbe, ki jih je po zmagi prejela, sicer izjemno mamljive, vendar pa nikakor ne namerava opustiti študija. "Od nekdaj, že od osnovne šole, si želim postati odvetnica. Študija ne bom opustila pod nobenim pogojem in rada bi se ukvarjala s civilnim pravom," je izjavila za Siberian Times.

Ambiciozna Anastasia pa je tudi humanitarno orientirana, kajti pravi, da bo del denarne nagrade poklonila svojim staršem, preostanek pa donirala otrokom, obolelim za rakom.

Miss najdaljših nog - 1
Miss najdaljših nog - 1 FOTO: Profimedia
Miss najdaljših nog - 3
Miss najdaljših nog - 3 FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 626