Moskisvet.com
image (28)

Novice

'Sponzoruša' na plaži jemlje dih

S.C.
27. 08. 2012 11.12
0

Za prvo obletnico poroke je novinarka Red Carpeta, ki je znana tudi kot bosanska Paris Hilton, z možem preživela čudovit dopust v Egiptu, še bolj čudovite pa so fotografije, ki ponujajo pogled na njeno izklesano telo.

'Sponzoruša' Hana Hadžiavdagić, ki sicer prihaja iz Sarajeva in je nekoč veljala za razvpito biseksualko, je priznala, da je noro zaljubljena v svojega moža, saj jo vsak trenutek znova osvoji z neverjetno pozornostjo, šarmom in smislom za humor. Z iskricami v očeh še doda, da njun medeni mesec traja od dne, ko sta dahnila usodni da, kar je razvidno tudi s fotografij, posnetih na eni izmed egiptovskih plaž, kjer sta preživljala letošnji dopust. Da je Hana aktivno dekle, se zelo dobro vidi na njenem zapeljivem in izklesanem teleščku, ki privablja tako moške kot ženske poglede, kjer koli se pojavi. Vsekakor ni dekle, ki bi si na dopustu privoščila celodnevno lenarjenje na plaži, raje raziskuje okolico in spoznava nove ljudi. Glede na njeno pozitivno energijo se ji tako ali tako nihče ne more upreti.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616