Moskisvet.com
Marihuano za izdelavo kolačev je babica dobila na recept pri svojem zdravniku.

Novice

Spal tri dni, potem ko je pojedel babičine ’kolačke’

M. J.
10. 07. 2012 07.59
33

Triletni deček je, potem ko je slučajno pojedel babičine kolačke iz kanabisa, padel v globok spanec, ki je trajal kar tri dni.

Po poročanju tujih medijev naj bi bili kolači skriti v hladilniku v garaži, vendar mu jih je kljub temu uspelo najti. Njegova babica namreč boleha za rakom, zdravnik pa naj bi ji jih predpisal na recept. Predvsem naj bi si z njimi lajšala bolečine, obenem pa tudi lažje zaspala.

Marihuano za izdelavo kolačev je babica dobila na recept pri svojem zdravniku.
Marihuano za izdelavo kolačev je babica dobila na recept pri svojem zdravniku. FOTO: iStockphoto

Otrokovi starši, ki živijo v mestu Murrieta v Kaliforniji, so nujno medicinsko pomoč poklicali, ker se deček po 16 urah spanja še kar ni prebudil. Šele ko so ga pripeljali v bolnico so zdravniki uspeli ugotoviti vzrok globokega spanja in povezati kolače iz kanabisa s stanjem, v katerem je bil deček. ’’Nesreča se je zgodila zaradi tega, ker babica kolačev ni dovolj dobro skrila, da jih lačni triletnik ne bi mogel najti. Dečkova babica je po nesrečnem dogodku dejala, da jih nikoli več ne bo jedla,’’ je dejal policijski narednik Phil Gomez. Ne starši in tudi babica ne pred tem niso imeli težav s policijo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549