Moskisvet.com
Šokanto! The national enquirer objavil fotografije Whitney v krsti - 1

Novice

Šokantno! The National Enquirer objavil fotografije Whitney v krsti

M.J.
23. 02. 2012 14.24
72

Whitney Houston je na svoji zadnji fotografiji videti spokojna in urejena. Toda kdo bi na žalni slovesnosti želel posneti tovrstno fotografijo in jo poleg vsega še prodal medijem?

Objavljanje fotografij slavnih, kako mrtvi ležijo v krstah, še nikoli ni bilo okusno dejanje, zgodilo pa se je tudi samemu kralju rock n' rolla Elvisu Presleyju. Leta 1977 je The National Enquirer objavil fotografijo pevca, kako leži v krsti, in s tem med ljudmi sprožil val ogorčenja. Fotografijo naj bi tabloid odkupil od enega izmed članov družine, ki je želel s pomočjo 'kralja' še zadnjič nekaj zaslužiti. Toda le kdo je prodal fotografije mrtve Whitney?

Najverjetneje pri tabloidu tega nikoli ne bodo razkrili, vendar so za fotografije zagotovo odšteli zajeten kupček denarja. Ker pa so med drugim objavili tudi delni intervju s Tino, sestro Bobyja Browna, je ona prvi osumljenec, ki bi fotografije lahko prodala omenjenemu tabloidu.

Fotografija, ki so jo objavili, prikazuje Whitney v zlati krsti, oblečeno v vijolično obleko in obuto v zlate copate. Poleg tega nosi tudi diamantno broško in uhane, katerih vrednost pri tabloidu ocenjujejo na skoraj pol milijona evrov. Trdijo, da naj bi jo pokopali z nakitom vred, toda to naj bi bilo malo verjetno. Običajno je nakit odstranjen iz krste pred pogrebom, kar naj bi preprečilo poznejše ropanje grobov. Posnetek je nastal v pogrebnem zavodu Whigham funeral home v Newarku, vstop pa je bil dovoljen zgolj družinskim članom. Po navedbah tabloida naj bi bila fotografija posneta v tem času, lahko pa bi jo posnel tudi kakšen izmed uslužbencev zavoda.

Šokanto! The national enquirer objavil fotografije Whitney v krsti - 2
Šokanto! The national enquirer objavil fotografije Whitney v krsti - 2 FOTO: Reuters
V isti številki je Tina Brown tudi opisala izkušnje z uživanjem drog z Whitney, kar je še veliko bolj uničujoče in nizkotno kot sama objava fotografije. Izjavila je, da je Whitney kadila crack in vzporedno jemala kokain več dni skupaj. Nevarna kombinacija naj bi sprožila napade prividov, zaradi katerih naj bi Whitney videvala demone in se zaradi tega tudi poškodovala. Končno je posredovala tudi mama Cissy Houston in svojo hčer prepričala v zdravljenje. Toda po pričevanju Tine naj bi tudi tam vsakodnevno kadila crack.
Šokanto! The national enquirer objavil fotografije Whitney v krsti - 1
Šokanto! The national enquirer objavil fotografije Whitney v krsti - 1 FOTO: Reuters

Junija leta 2004 so Tino obsodili posedovanja prepovedanih drog in kršitev pogojnega izpusta, na vesti pa je že imela več prekrškov, povezanih s posedovanjem drog. Tina je zgodbo o težavah slavne pevke z drogami leta 2005 že prodala istemu tabloidu, zatorej je bila najverjetneje tudi tokrat tista, ki se je poslužila nizkotnega dejanja in informacije ter fotografije prodala omenjenemu časopisu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (72)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616