Moskisvet.com
Jodie Marsh - 2

Novice

Slavna, bogata in potrebna: Že več let ji je ni obdelal nihče!

J.V.
17. 10. 2013 10.11
19

„Da, samska sem,“ priznava britanska straleta, menekenka in bodybuilderka Jodie Marsh, ki že štiri leta živi v celibatu in brez kakršne koli spolne potešitve. Divji časi, ko je kot striptizeta delala v erotičnem klubu, so očitno za njo, za pavzo od seksa pa se je odločila po njenem sodelovanju pri snemanju dokumentarnega filma o prostituciji.

Jodie pravi, da že 3 leta ni seksala in potešila svojih spolnih potreb.
Jodie pravi, da že 3 leta ni seksala in potešila svojih spolnih potreb. FOTO: Facebook
„Samska sem že več kot štiri leta, v celibatu pa sem zadnje tri. Pogosto sem hodila na zmenke, toda večina moških je pravih čudakov,“ pravi Jodie Marsh, ki je v Veliki Britaniji znana kot manekenka, zvezdnica resničnostnih šovov, nekdanja striptizeta, bodybuilderka in še marsikaj.

Seksala ni že tri leta

V enem izmed nedavnih intervjujev je mišičasta starleta razkrila, da jo je snemanje dokumentarca o življenju prostitutk pripravilo do tega, da si je odločila vzeti pavzo od seksa. Priznava, da ni seksala že tri leta, razlog za to pa je, kot pravi sama, tudi ta, da se je vsaka njena izbira moškega izkazala za katastrofalno.

Ali govori resnico?

To se sicer ne ujema z Jodie, kot jo poznamo, toda zvezdnica obenem razkriva tudi to, da za svoje spolne potrebe v zadnjih treh letih ni poskrbela niti sama. Kar je težko verjeti glede na njeno burno preteklost in čase, ko je še delala kot erotična plesalka v nočnem klubu. "Spomnim se, da sem pred nekaj leti k sebi domov odpeljala zelo slavnega moškega. Spravila sem ga na posteljo, vklopila porno film in se odšla preobleč," pravi mišičasta zvezdnica in doda: "Nato sem se vrnila v spalnico v popolni perverzni bondage opravi.“ To pa je le ena izmed mnogih pikantnih zgodbic, ki jih je Jodie že pred časom delila z javnostjo.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578