Moskisvet.com
image (28)

Novice

ŠOKANTNO: Takšna je bila pred vsemi operacijami!

N.J.
25. 03. 2014 08.36
49

Plastični posegi so vedno bolj priljubljeni, nekatere ženske (in tudi moški) pa z njimi naravnost pretiravajo. V skupini plastičnih spak se je tako znašla tudi srbska novopečena starleta Tijana Đuričić. Vas zanima, kakšna je bila v srednji šoli?

Novopečena srbska starleta Tijana Đuričić, ki je na Balkanu zaslovela praktično čez noč, zahvaljujoč številnim plastičnim posegom, je danes videti vse prej kot seksi. Nad njenim videzom se več ljudi zgraža kakor slini, mnoge izmed nas pa je seveda zanimalo, kakšna je bila, preden je podlegla nožu lepote.

No, pa smo končno izvedeli. Eden od njenih sošolcev iz srednje šole, starleta je obiskovala srednjo frizersko šolo v občini Grocka, je namreč v uredništvo srbske spletne strani Alo! poslal njeno fotografijo iz 'neplastičnih' srednješolskih dni. Kot poroča srbska spletna stran, naj bi bili sošolci nad Tijaninim videzom ogorčeni, saj si ni niti najmanj podobna.

In prav imajo. Tijana je bila namreč nekoč prav privlačna plavolaska, z normalnimi ustnicami, zdravimi obraznimi potezami in povprečno velikim oprsjem, danes pa je prepoznavna predvsem po napihnjenih ustnicah in plastičnih melonah ...

 

KOMENTARJI (49)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578