Moskisvet.com
Dalmatinec

Novice

Šokantno priznanje: David ljubi svojo psico in redno seksa z njo!

N.J.
05. 11. 2012 10.20
77

26-letni David se je odločil javno spregovoriti o svoji neizmerni ljubezni. S tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi bila njegova ljubezen kar njegova psica Maromi, s katero, kot pravi, tudi redno seksa.

26-letni David iz Nemčije ni mogel več skrivati svoje ljubezni. "Ljubim svojega psa in ne nameravam se več skrivati," je povedal za B.Z. Berlin in priznal, da do svojega hišnega ljubljenčka goji veliko močnejša čustva kot drugi ljudje.

David je v svojo psico Maromi namreč tako zaljubljen, da hrepeni tudi po njeni telesni bližini in z njo seksa. "S psom sem prvič seksal pri 20 letih. Spolni odnos je začel pes, ne jaz, in celotna zadeva me je navdušila. Ljudje pravijo, da sem posiljevalec in da zlorabljam živali, a vendar mi psica sama nakaže, kdaj si želi moje 'bližine'. Včasih noče seksati tudi po več tednov zaporedoma."

Dalmatinec
Dalmatinec FOTO: iStockphoto

Po Davidovem mnenju imajo živali možnost izbire, zato meni, da je v njegovem primeru govoriti o sodomiji v negativnem pomenu popolnoma zgrešeno.

Davidove velike ljubezni do psice njegova družina nikakor ne more sprejeti, kljub temu pa je je 26-letnik prepričan, da je zanj dovolj skrivanja. V Nemčiji seks z živalmi ni popolnoma prepovedan, zato se tudi ne boji, da bi ga zaradi tega kdo preganjal. Vendar pa so takšne zgodbe vedno pogostejše, zato pristojni organi že razmišljajo o novem zakonu, s katerim bi zaščitili pravice živali in živali same.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (77)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578