Moskisvet.com
Chelsea Charms

Novice

Njeno oprsje je naravno in še vedno raste!

J.V.
03. 09. 2013 08.45
9

Američanka Chelsea Charms je že nekaj let ponosna lastnica največji prsih na svetu in kot kaže bo tako tudi še nekaj časa ostalo. 37-letnici so med njeno zadnjo operacijo vstavili tako imenovane polipropilanske trakove, ki so danes sicer prepovedani, zaradi njih pa bo njeno oprsje še naprej rastlo. Chelsea, ki je po poklicu erotična plesalka, kljub veliki teži njenega oprsja, ki danes tehta že več kot 30 kilogramov, trdi, da nima težav s hrbtenico in priznava, da ne ve kdaj se bo njihova rast ustavila.

Chelsea Charms
Chelsea Charms FOTO: YouTube

37-letna erotična plesalka Chelsea Charms je živi primer, da je oprsje lahko tudi preveliko. Američanka že nekaj let slovi kot ženska z največjim oprsjem na svetu, njene prsi pa danes tehtajo že več kot 30 kilogramov in še vedno rastejo.

Njene prsi so iz dneva v dan večje...

Chelsea je imela do danes tri lepotne operacije, med zadnjo pa so ji vstavili tudi polipropilanske trakove, ki so v Evropi in Ameriki sicer danes prepovedani. Ker trakovi dražijo notranje tkivo, to začne proizvajati naravni serum, ki polni dojko in ji tako omogoča, da ta raste. Njeno oprsje podira rekorde in medtem ko bi marsikateri pripadnici nežnejšega spola močno oteževalo sicer povsem vsakdanja opravila in povzročalo zdravstvene težave, pa 37-letnica trdi, da s tem nima težav. Ker redno telovadi nima nobenih težav s hrbtenico, kljub temu pa njeno zdravstveno stanje te dni ni najboljše. Tako Chelsea te dni znova polni naslovnice svetovnih medijev, javnost pa je šokirana nad tem kako enormno je njeno oprsje.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549