Moskisvet.com
John Travolta, ponosni lastnik Breitlinga

Novice

Pilot z izjavo šokiral Hollywood

N.J.
10. 07. 2015 14.35
11

Razkritje, da naj bi bil John Travolta več let v seksualnem razmerju z nekdanjim pilotom Douglasom Gotterbo, je National Enquirer objavil lansko leto, 7. avgusta letos pa se bo končno začel sodni proces v Santa Barbari.

Gotterba je izjavil, da sta bila z igralcem par kar 6 let. »Leta 1982, malo zatem, ko me je najel, sva letela v Monterrey in si privoščila steklenico merlota. On me je osvajal in mi dejal, da si želi, da ga zmasiram. Kmalu se je vse sprevrglo v spolni odnos,« je izjavil. »John je bil nežen in strasten. Šest let sem spal v hotelski sobi poleg njegove, ves čas so ga obiskovale tako ženske kot moški, pogosto sem bil prisoten tudi jaz. To je bila najina majhna skrivnost.«

Prav ta izpoved nekdanjega pilota Travolte je razlog, da se bosta nekdanja prijatelja zdaj srečala na sodišču. Glede na klavzulo v pogodbi o sodelovanju Gotterba ne bi smel dati nobene izjave za javnost glede aktivnosti, pri katerih je prisostvoval John Travolta. Podpisan sta imela sporazum o strogi zaupnosti. Ker je pilot dogovor kršil, je Travolta vložil tožbo pri pristojnem sodišču.
Nekdanji pilot se ni ustavil pri zgodbi o njunem odnosu: javno je razpravljal tudi o razmerju med Johnom Travolto in Kelly Preston. »Pridružil se je scientologom, ki niso odpri za geje. Vprašal sem ga, ali je zaključil z moškimi, glede na to, da se je tudi poročil, pa mi je odgovoril, da ima moške še vedno raje kot ženske,« je dejal Goterba.

John Travolta, ponosni lastnik Breitlinga
John Travolta, ponosni lastnik Breitlinga FOTO: arhiv proizvajalca

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578