Moskisvet.com
Otvoritev olimpijskih iger v Sočiju - 2

Novice

Soči: Seks, orgije in zabave v olimpijski vasi!

N.J.
12. 02. 2014 08.49
82

Ljubezen do športa, odločnost, vztrajnost ... Vse to so kvalitete, ki odlikujejo dobrega športnika. A očitno pri pravih športnikih ne smejo manjkati tudi seks, orgije in zabave. Kot pravi seksologinja iz New Yorka, naj bi bilo tako še na vseh olimpijskih igrah do sedaj. In v Sočiju ni nič drugače ...

Več kot 3000 športnikov, ki domujejo v treh olimpijskih vaseh, prav gotovo ne pomeni umirjenega ozračja. In kot kaže, je v olimpijski vasi v Sočiju, kjer se trenutno odvijajo zimske olimpijske igre, resnično vse prej kot dolgočasno. Kot poroča stran Abc News, je namreč seks postal glavna dejavnost, s katero se športniki ukvarjajo v prostem času.

Kot pravi seksologinja in psihologinja Judy Kurianski iz Columbia University v New Yorku, je seks za športnike odlično sredstvo za sproščanje. "To je približno tako, kot bi v eno samo ponev stresli vse sestavine naenkrat. Stres, ki ga prinaša s seboj nastop na olimpijskih igrah, povzroči napetost, živčnost, zasiči z energijo in sproži pravo poplavo hormonov v organizmu, kot sta adrenalin in endorfin. Vsi športniki dobro poznajo načine sproščanja in se dobro zavedajo orgazmičnega občutka po intenzivni fizični aktivnosti - tudi seksu."

Mednarodni olimpijski komite je zato športnikom in članom delegacij brezplačno podaril kondome. Ti so jih pričakali v sobah in verjetno jim bodo prišli še kako prav!

Otvoritev olimpijskih iger v Sočiju - 2
Otvoritev olimpijskih iger v Sočiju - 2 FOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (82)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578