Moskisvet.com
Zac Efron – Ljubljenec mladih deklet je razblinil njihove sanje, ko se je na neki zasebni zabavi pojavil s prijateljem, s katerim sta se držala za roke. Čeprav je bilo na isti zabavi njegovo nekdanje dekle Vanessa Hudgens, se Efron ni prav nič zadrževal pri izkazovanju nežnosti do svojega prijatelja.

Novice

So številni hollywoodski zvezdniki prikriti homoseksualci?!

V.S.
14. 05. 2012 09.05
30

Slavni, bogati, poročeni in … ljubijo moške. Vsaj tako se šušlja o hollywoodskih igralcih, ne tistih, ki igrajo v B-produkcijskih filmih, temveč o prvokategornikih! Javna skrivnost se bliskovito razkriva, povod zanjo pa so seksualni spodrsljaji z različnimi moškimi, ki si jih je privoščil zvezdnik John Travolta.

Da je Travolta prikriti homoseksualec, se že dolgo šušlja po kuloarjih mesta zvezd, zdaj pa so ga ujeli tudi na delu – in to večkrat! Priznanja moških, ki naj bi jih Travolta seksualno izkoristil, kar dežujejo. Travolta pa ni edini igralec, ki se bori proti tovrstnim obtožbam.

Seksi in večinoma poročeni veliki junaki filmskega platna, za katerimi vzdihujejo ženske po vsem svetu, so očitno dvojne osebnosti. Podnevi ljubijo ženo, ponoči se stiskajo k ljubimcu, vsaj tako pravi rumeni tisk.
Poglejte si seznam prikritih homoseksualcev.

 

 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616