Moskisvet.com
Smukač Rok Perko se bo danes poročil s svojo zaročenko Tjašo Cvetkov, s katero ima tudi sina Oskarja.

Novice

Slovenski smučar si bo današnji dan zapomnil za vedno!

U.S.
17. 05. 2013 16.03
11

Smučar Rok Perko bo prav danes svoje dolgoletno dekle Tjašo Cvetkov, hčerko znanega slovenskega kaskaderja Roka Cvetkova, popeljal pred oltar. Njuna pravljica o ljubezni bo tako dočakala še tisto uradno potrditev, ki se je oba zelo veselita.

Smukač Rok Perko se bo danes poročil s svojo zaročenko Tjašo Cvetkov, s katero ima tudi sina Oskarja.
Smukač Rok Perko se bo danes poročil s svojo zaročenko Tjašo Cvetkov, s katero ima tudi sina Oskarja. FOTO: Damjan Žibert
Ljubezenska zgodba našega smukača Roka Perka, ki bo tudi v prihodnji sezoni zastopal barve Slovenije v svetovnem pokalu kot član A reprezentance, in njegove izbranke Tjaše Cvetkov bo danes doživela svoj epilog. Ljubezen, ki sta jo sicer okronala že z rojstvom sinčka Oskarja, bosta tako jasno in glasno potrdila pred vsemi, ki jima bodo na ta posebni dan stali ob strani.

Rok Perko in Rok Cvetkov
Rok Perko in Rok Cvetkov FOTO: osebni arhiv

Zaroka se je zgodila januarja

Rok je Tjašo zasnubil pred le nekaj meseci in to kar na praznovanju njenega rojstnega dne, ko je pokleknil pred njo in jo tudi uradno zaprosil za roko. Še pred tem je svoji dragi pripravil precej ganljiv govor, ki je zvabil solze v oči številnim prisotnim.

Izjav glede poroke ne daje

Kako sta si svojo pravljico o ljubezni zamislila, smo želeli preveriti tudi pri nevesti Tjaši, ki pa na naše klice ni odgovorila. Kljub vsemu novopečenima zakoncema želimo vse dobro na skupni poti in verjamemo, da je to dan, ki si ga bosta zapomnila za vedno.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578