Moskisvet.com
Govorice so se razširile zaradi fotografije, na kateri je Kris v Benovi družbi in jo je objavila na Instagramu.

Novice

Slavna milfica z mladim Slovencem na razuzdanih počitnicah

N.J./J.V.
27. 11. 2013 12.43
26

Govorice, da se je 57-letna mama starlete Kim Kardashian zapletla v razmerje s kalifornijskim vinarjem slovenskih korenin Benom Flajnikom, znova dvigujejo prah. Kris naj bi namreč 27 let mlajšega Bena pred kratkim peljala na počitnice.

Govorice so se razširile zaradi fotografije, na kateri je Kris v Benovi družbi in jo je objavila na Instagramu.
Govorice so se razširile zaradi fotografije, na kateri je Kris v Benovi družbi in jo je objavila na Instagramu. FOTO: Instagram

57-letna zvezdnica resničnostnih šovov in vodja klana Kardashian - Jenner, Kris Jenner, je že pred časom potrdila, da je njenega zakona konec. Takoj po uradni potrditvi pa so se v medijih že začele širiti govorice, da naj bi se 57-letnica ogrela za veliko mlajšega kalifornijskega vinarja, 31-letnika slovenskih korenin - Bena Flajnika. Paparaci so ju namreč ujeli, ko sta kramljala ob kozarcu vina, Kris pa ga je gostila tudi v svoji oddaji.

Kim Kardashian v Parizu - 4
Kim Kardashian v Parizu - 4 FOTO: Profimedia

Po nekaj tednih zatišja, so govorice o tem, da se med njima nekaj plete, znova postale glasne. Mediji poročajo, da naj bi ga Kris septembra odpeljala na počitnice v Mehiko, kjer sta bivala v razkošni 40 tisoč kvadratni vili, oktobra pa jo je Ben spremljal na koncert Kanyea Westa. To pa ni vse, mladega vinarja naj bi pred kratkim opazili, ko je zapuščal njen dom na Beverly Hillsu z njenim avtom. Če je verjeti virom Kris načrtuje nove počitnice, ki jih bosta decembra preživela nekje v tropskih krajih. "Eden od njegovih prijateljev je dejal, da jih več odhaja na počitnice."

Ko so se govorice o romanci prvič pojavile, je Ben, ki je v ZDA zaslovel kot glavni akter v 16. sezoni resničnostnega šova 'The Bachelor' (Sanjski moški), dejal, da ga Kim, Khloe in Kourtney ne bodo imele za očima. "Nastopil sem v Krisini pogovorni oddaji pred nekaj meseci in s seboj prinesel nekaj svojih vin. Seveda sem ji ponudil, naj me obišče, ko bo imela priložnost. Tako sva se spoznala. Kasneje me je kontaktirala in vprašala, če lahko epizodo šova Keeping Up With The Kardashians posnamejo v mojih kleteh in seveda sem ji dovolil," je povedal. Romanco pa je zanikal tudi sedaj in dejal, da imata v načrtu nekaj skupnih poslovnih projektov in da njuno druženje ne pomeni, da sta v zvezi.

Kris Jenner in Bruce Jenner
Kris Jenner in Bruce Jenner FOTO: Reuters

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578