Moskisvet.com
image (28)

Novice

Slovenci v rokah radi držimo čvrste ritke in muce

N.J.
09. 07. 2013 14.34
28

Poletje je čas za užitek, zabavo in brezskrbnost. Vsaj tako nekako si večina od nas predstavlja ta letni čas. In kaj radi primete v roke? Po tem smo vas povpraševali v anketi na naši spletni strani, sledijo pa vaši odgovori.

Poletje je letni čas, ki ga vsakdo doživlja po svoje. Nekateri dopust izkoristijo za poležavanje na plaži ob dobri knjigi, drugi za flirtanje in zabavo. Sodeč po odgovorih v anketi, ki je bila objavljena na naši spletni strani in v kateri vas je sodelovalo kar 22.931 (5312 žensk in 17619 moških), poleti v glavnem radi uživamo.

Poletje po moško in žensko

Moški si poletja ne predstavljajo brez čvrstih zadnjic, ki poplesujejo na plaži, radi grabijo za muce, nepogrešljiv pa je tudi kozarec ledeno mrzlega piva. Vožnja z avtomobilom, igre z žogo in sadje so stranskega pomena, na dobro knjigo pa večina tudi pomisli ne.

Pri ženskah je situacija nekoliko drugačna. Daleč največ jih uživa v ledeno mrzlem pivu ob branju dobre knjige, rade ugriznejo v sočno breskev, ob tem pa rade v rokah držijo tudi čvrste zadnjice in muce - zanimivo, kajne? Po pričakovanjih žoga in volan ne spadata med priljubljene ženske 'aktivnosti', prav tako tudi vino in držanje 'najboljšega prijatelja'.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578