Moskisvet.com
Ekrem Jevrić

Novice

Pevec posnel pornič s Srbkinjo in Kubanko, žena ga je pretepla?!

S.C.
05. 08. 2013 11.32
20

Morda vam ime Ekrem Jevrić ne pove veliko, a če omenimo naslov njegovega največjega hita ’Kuća poso’, zagoto veste, o kom govorimo. Črnogorskega glasbenika, ki je slavo tudi onkraj meja dosegel ravno z omenjenim hitom, smo lahko spremljali v resničnostnem šovu Farma, pred kratkim pa se je preizkusim še v malce drugačni vlogi – posnel je pornič. No, žena nad njegovo potezo ni bila ravno navdušena.

Ko se je pred leti na YouTubeu znašel videospot za malce nenavadno pesem ’Kuća poso’ črnogorskega pevca Ekrema Jevrića, je v izjemno kratkem času postal pravi internetni hit, v samo mesecu dni je namreč presegel dva milijona ogledov in tako tudi postal eden najbolj gledanih videospotov v državah bivše Jugoslavije.

A čeprav je glasbena kariera Ekremu na prvem mestu, je med sodelovanjem v resničnostnem šovu ’Farma’ priznal, da bi si želel nekoč posneti pornič. Seveda mu, kot poroča srbski Kurir, na ponudbo ni bilo treba dolgo čakati, postavil je le zahtevo, da želi ob sebi eno blondinko in eno črnolasko. In res, pornič, v katerem sta nastopili tudi Srbkinja in Kubanka, je trenutno v montaži in bo kmalu na ogled. Seveda ga tako kot javnost nestrpno pričakuje tudi Ekrem, ves čas ga je skrbelo le, kaj bo na njegovo odločitev rekla njegova žena Igbala. Upal je, da bo navdušena, ker je našel nov vir zaslužka, a ko jo je pred dnevi obiskal v New Yorku, kjer sicer živita, in ji sporočil ’veselo’ novico, je ta milo rečeno ponorela. Ne samo da je kričala in ga obtoževala, šokiran pevec je od nje dobil čisto prave ’batine’. Udarjala ga je s pestmi, krožniki in vaze so leteli vse povprek. Ko ves v modricah ni več vedel, kaj naj stori, se je razjokal in se izgovoril na pijanost in celo dodal, da sta glavni krivki ravno nič hudega sluteči soigralki, za kateri srbski mediji v šali pravijo, da je bolje, da se podivjane žene v velikem loku izogibata. Le kaj bi storila šele njima?

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578