Moskisvet.com
image (28)

Novice

Tega slavni nogometaš ni želel odnesti v grob!

J.V.
07. 11. 2013 15.39
10

Nekdanji nogometaš Fernando Ricksen, ki mu je ostalo le še nekaj let življenja, se je znašel sredi seks škandala z razvpito britansko starleto Katie Price poznano tudi kot Jordan. Po divji noči v nočnem klubu je par pristal v hotelu, kjer sta si privoščila razuzdan seks.

Nizozemski nogometaš Fernando Ricksen je še eden izmed 'žrtev' britanske zvezdnice Katie Price. 37-letnik je pred kratkim javno spregovoril o svoji divji preteklosti in razkril tudi nekaj pikantnih podrobnosti vroče noči, ki jo je preživel s Katie.

Seks s starleto je bil vreden vsakega funta

Nogometaš, ki mu je menda ostalo le še pet let življenja zaradi bolezni motoričnega nevrona, je nekaj strani v svoji avtobiografiji namenil tudi britanski zvezdnici, s katero si je pred leti privoščil vroč seks. Po zabavi sta namreč pristala v njegovem hotelu in ko je novica prišla do njegovega nogometnega kluba, so ga kaznovali s 25 tisoč funtov visoko kaznijo.„Seks je bil neverjeten. Kaj takšnega nekdo doživi samo enkrat v življenju in tega ne bom nikoli pozabil,“ pravi Fernando in priznava, da je bil seks z zvezdnico vreden vsakega funta.

Ostalo mu je le še nekaj let življenja

Ricksen trpi za boleznijo, ki lahko prizadene vsako odraslo osebo, zelo hitro napreduje in je smrtonosna. Ta prizadene tkivo, kosti in mišice ter napade živčni sistem. Pri izbruhu bolezni se pojavijo motnje požiranja in govora, atrofija mišičnih skupin, šibkost, paraliza ter krči, pravi vzrok bolezni pa je še neznan.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549