Moskisvet.com
Nogometaš Mario Götze uriniral ob igrišču

Novice

Slavnega nogometaša posneli med nečednim početjem

U.S.
05. 04. 2013 15.47
9

Nogometaša Maria Götzeja, ki si kruh služi pri nogometnem klubu Borussia Dortmund, so ujeli med uriniranjem ob robu igrišča. Očitno je bila potreba prevelika, da bi lahko obiskal bližnje stranišče, pa je nujno potrebo opravil kar mimogrede, ko je skočil po žogo.

Nogometaši Borussie Dortmund so pred gostovanjem v Španiji, kjer so odigrali pomembno četrtfinalno tekmo v sklopu Lige prvakov, opravili še zadnji trening. Vse lepo in prav, če ne bi enemu od igralcev žoga ušla z igrišča, po katero je hitro skočil zvezdnik Mario Götze, ki je dano priložnost izkoristil še za uriniranje ob igrišču.

Mislil, da ga nihče ne opazuje

Iz hlač je potegnil svojega prijatelja in se skrit za oglaševalski pano polulal, pri tem pa ni vedel, da ga eden od gledalcev skrivoma opazuje. Na spletu se je tako pojavil videoposnetek, s katerega je lepo razvidno, kaj je nogometaš ob robu igrišča v resnici počel. Njegovo nič kaj čedno početje je postalo zanimivo tudi za špansko televizijo, ki je v sklopu dnevnoinformativne oddaje sramotni video tudi predvajala.

Javno uriniranje pa si je privoščil še nekdo

Uriniranje na javnem mestu pa očitno za zvezdnike ni nič nenavadnega. Kot je znano, si je podoben incident pred časom privoščil tudi vidno alkoholizirani igralec Bronson Pelletier, ki je svoj mehur izpraznil kar sredi letališča v Los Angelesu. Spomnimo, da so vinjenemu igralcu zaradi pretirane alkoholiziranosti prepovedali potovanje. Med čakanjem na enem od terminalov na naslednji let pa si je privoščil še en škandal. Bronson je sredi letališke stavbe slekel hlače in opravil potrebo kar na eno od preprog. Njegovo dejanje seveda ni ostalo nekaznovano, za kar so poskrbeli policisti, ki so zvezdnika vklenili in odpeljali.

Kako jo bo odnesel slavni nogometaš, še ni znano. Verjamemo pa, da bo v prihodnje, ko bo moral opraviti potrebo, dobro premislil, kje bo to storil.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549