Moskisvet.com
Kylie Minogue

Novice

Povešene prsi? Morda, a njena zadnjica je še kako čvrsta!

J.V.
28. 11. 2013 11.54
27

Letos koledarjem za leto 2014, ki jih krasijo telesa svetovnih zvezdnic, kar ni videti konca. Po Beyonce, Kelly Brooke, britanski lepotici Helen Flanagan ter pevki Cherly Cole, ima sedaj svojega tudi avstralska zvezdnica Kylie Minogue. Na zapeljivih, a zelo okusnih fotografijah, ki jih je za koledar posnela, je Kylie dokazala, da je njena ritka še vedno tako seksi, kot je bila v spotu za uspešnico Spinning around!

Kylie je dokazala, da ima pri 45 letih še vedno telo 20-letnice.
Kylie je dokazala, da ima pri 45 letih še vedno telo 20-letnice. FOTO: Profimedia

Težko je verjeti, da pop sirena Kylie Minogue šteje že 45 let. Na fotografijah, ki jih je avstralska zvezdnica posnela za njen koledar, bi se namreč brez težav kosala z marsikatero 20-letnico. Kylie je pozirala tako oblečena v zapeljivo spodnje perilo kot tudi dramatične modne oprave, v vsem pa je videti odlično.

Nima se še namena posloviti

Pevka je sicer trenutno zaposlena s snemanjem njenega že dvanajstega albuma in čeprav je pred časom namignila, da se ima namen kmalu posloviti z glasbene scene, ta dan še ne bo prišel tako kmalu. Plošča naj bi luč dneva ugledala prihodnje leto, izidu pa bo sledila tudi koncertna turneja.

Znova na trgu samskih

Kylie je že nekaj časa znova samska, potem ko se je končala njena pet let dolga romanca s španskim modelom Andresom Velencosom. V preteklosti je bila zvezdnica v zvezi tudi z igralcem Jasonom Donovanom, Lennyjem Kravitzom, pokojnim pevcem Michaelom Hutchenceom in francoskim igralcem Olivierjem Martinezom, s katerim sta se razšla leta 2007.

Zadnjica je še vedno njen glavni adut.
Zadnjica je še vedno njen glavni adut. FOTO: Profimedia


 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616