Moskisvet.com
Jessie J - 2

Glasba

Slavna pevka buri domišljijo v hlačkah in prosojni majčki

J.V.
27. 04. 2013 11.28
8

Britanska pevka Jessie J je v zadnjih tednih kar nekajkrat presenetila svoje oboževalce s fotografijami, ki jih je objavila na družabnem omrežju. Za največje presenečenje je zagotovo poskrbela njena pobrita pričeska, tokrat pa je na Twitterju objavila fotografijo, na kateri na sebi nima drugega kot prosojno belo majčko in vroče črne hlačke!

Jessie J pozirala v prosojni majčki
Jessie J pozirala v prosojni majčki FOTO: Facebook
Vroča fotografija, ki jo je Jessie J posnela med vajami za njen prihajajoči koncert, je hitro zakrožila po spletu in med njenimi oboževalci požela veliko navdušenje. Ti niso skrivali želje, da bi si od pevke v prihodnosti želeli še več podobnih seksi utrinkov. 24-letna pevka leži na tleh studija, pod fotografijo pa je zapisala, da niti ni vedela, da jo slikajo med njenim kratkim odmorom od napornega plesnega treninga. Potem ko se je pred nekaj tedni pobrila v dobrodelne namene, je svoje temne lase kasneje pobarvala na rumeno barvo in je verjetno ena od redkih žensk, ki je tudi s pobrito glavo videti odlično.

Jessie J - 2
Jessie J - 2 FOTO: Twitter

Vrača se bolj vroča kot kadar koli

Jessie, ki kmalu prihaja tudi v Ljubljano, se trenutno pripravlja na izzid svojega albuma in z informacijami, kaj bo na njem, že nekaj tednov draži svoje poslušalce. Tem je obljubila, da se bo na promocijo plošče odpravila maja. "Prihodnji mesec se začne moja kampanja. Komaj čakam! Nova glasba! Vračam se!'' Njen prvi album je postal najbolje prodajana debitanska plošča leta, ki so jo prodali v več kot milijon izvodih samo v Veliki Britaniji. Na tej je tudi velika uspešnica 'Price Tag', s katero je Jessie postala ena izmed najbolj zaželenih glasbenic na svetu in se postavila ob bok pevkam, kot sta Beyonce in Pink.

 

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578