Moskisvet.com
image (28)

Novice

Stresajo ritke, a to še ni vse!

J.V.
30. 10. 2014 14.09
8

Seksi navijačice Buffalo Billsov so dokazale, da niso le neumne blondinke, ki znajo stresati s svojimi ritkami, ampak, da se znajo zase tudi postaviti, če je to treba!

Dekleta so se namreč odločila, da tožijo upravo nogometne ekipe Buffalo Bills zaradi seksizma, neprimernega vedenja in neplačanih honorarjev.

Seksi navijačice trdijo, da so jih pripadniki uprave večkrat ponižali in ocenjevali kako izgledajo njihove prsi, medtem ko skačejo v izzivalnih uniformah navijačic.

Med drugim se je od njih pričakovalo tudi to, da se udeležijo humanitarnega golf turnirja. Tja so mogle priti oblečene v bikini kopalke in se vesti, kot da so 'nagrada' na dražbi. Tožbo, ki jo obravnavajo na sodišču v New Yorku, je podpisalo pet deklet. Ena od njih trdi, da je za cel dan dela prejela le 1800 dolarjev, od tega pa je morala skoraj polovico nameniti nakupu uniforme. Jim bo uspelo?

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616