Moskisvet.com
masturbacija

Novice

Škandala v BiH še ni konec!

N.J.
06. 06. 2013 11.29
37

Sodnica vrhovnega sodišča Bosne in Hercegovine, ki so jo fotografirali medtem, ko je gola plesala po pisarni, telovadila in brala novice, je dobila začasno prepoved opravljanja dela.

17. maja so bile v časopisu Dnevni avaz objavljene fotografije sodnice vrhovnega sodišča Bosne in Hercegovine, na katerih je ob razgrnjenih zavesah svoje pisarne v sodni palači in sredi belega dneva gola plesala, telovadila in brala časopis. Pristojni disciplinski urad je nemudoma začel s preiskavo.

Vodja pristojnega disciplinskega urada Arben Murtezić je potrdil, da je bila takoj vložena zahteva za začasno prepoved opravljanja dela.

Gola sodnica na vrhovnem sodišču
Gola sodnica na vrhovnem sodišču FOTO: Dnevni Avaz

Identiteta sodnice še vedno ni znana

Disciplinska komisija naj bi o usodi sodnice odločala v prihajajočih dneh. "Koliko časa bo imela še prepoved opravljanja dela, ne vemo. Vendar pa se bodo v tem času ugotovila dejstva, pomembna za nadaljnje vodenje disciplinskega postopka. Identitete sodnice ne moremo razkriti, saj disciplinski postopek še ni zaklčjučen, glede na naravo situacije pa je mogoče pričakovati, da identiteta ne bo znana niti v primeru morebitnih nadaljnjih postopkov," so sporočili iz disciplinskega urada.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578