Moskisvet.com
Jelena - 3

Novice

Škandal v resničnostnem šovu: pokazala mednožje, nato pa ...

J.V.
16. 10. 2013 08.16
9

Potem ko so v srbskem resničnostnem šovu Farma pred nekaj dnevi zabeležili drugi seks, ga tokrat pretresa nov škandal. Za njega je poskrbela Jelena Golubović, ko je brez sramu pred vsemi svojimi moškimi stanovalci slekla majico in razgalila svoje jedre prsi.

Moški tekmovalci menijo, da Jelena potrebuje silikonske vsadke.
Moški tekmovalci menijo, da Jelena potrebuje silikonske vsadke. FOTO: YouTube

Tekmovalci srbskega šova Farma znova dokazujejo, da vedo kako zabavati gledalce. Jelena Golubović je bila tokrat tista, ki ji je uspelo pritegniti vso pozornost. Na izjavo njenega sotekmovalca Ivana Marinkovića, ki ji je svetoval naj si omisli silikone, je Jelena vstala, slekla majico in vsem pokazala svoji goli prijateljici. Vse z namenom, da Ivanu zapre usta in mu dokaže, da njene prsi ne potrebujejo nobenih lepotnih popravkov.

To pa ni bil prvi škandal, za katerega je Jelena poskrbela med njenim bivanjem na kmetiji. Srbska igralka in gledališka režiserka je pred dobrim tednom dni vsem dokazala, da je mislila resno, ko je dejala, da med spanjem ne nosi spodnjic. Njene razširjene noge so celotni Srbiji razkrile njeno mednožje, ki si ga je nedolgo pred tem kar vsem na očeh brila sredi dvorišča. Zaradi tega se njeni sostanovalci sprašujejo, kje je njena meja.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549