Moskisvet.com
image (28)

Novice

Škandal: Pricurljal posnetek srbske striptizete, ki urinira po nekdanjem ministru

N.J.
06. 11. 2014 08.23
53

Srbska policija je sprožila obsežno preiskavo o elitni prostituciji, v kateri naj bi sodelovale številne znane osebe. Med potekom preiskave so naleteli na šokantna odkritja, poroča danas.hr.

Kot poroča Kurir, naj bi našli pornografske posnetke znanih pevk in voditeljic, nekaterih politikov, med katerimi naj bi bili tudi ministri, s katerimi naj bi zdaj razpolagala obveščevalna služba. Kot poročajo, naj bi bili na vrhu piramide elitnih prostitutk dve ženski, ena nekdanja partnerka enega izmed vodij srbske mafijske združbe zemunski klan, druga soproga znanega poslovneža. Glede na podatke sta onidve dostavili sporne seks posnetke politikov nekdanjih oziroma trenutne vlade z znanimi obrazi estradne scene. Gre za precej šokantne posnetke, poročajo hrvaški mediji, celo za tiste, ki so pri spolnosti bolj 'liberalni'.

Na enem izmed posnetku menda, poleg tega, da je veliko sado-mazo orodja, znana striptizeta urinira po bivšem ministru, ki naj bi bil v popolni seksualni ekstazi, še poroča Kurir, ki navaja menda zanesljivi vir.

Vpleten naj bi bil tudi poznan televizijski voditelj, zaposlen na srbski javni televiziji, najpogosteje pa naj bi se promiskuitetne dogodivščine odvijale na področju črnogorskega primorja.
 

KOMENTARJI (53)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549