Moskisvet.com
Šolska jedilnica

Novice

Škandal: Oralni seks v šoli!

M.Č.
23. 10. 2013 11.18
10

Dijaki srednje šole Etowah iz ameriškega mesta Woodstock so pred kratkim ustvarili pravi škandal, pri katerem že posreduje policija. V šolski jedilnici naj bi si privoščili oralni seks.

»Dijakinja naj bi dijaku med odmorom za malico ponudila oralni seks,« je za CNN povedala predstavnica šole Barbara Jacoby. »Dijak je kasneje povedal šolskim delavcem, da je mislil, da je ponudba sošolke šala in jo je, ko je začela z dejanjem, ustavil,« je dodala. Predrzna ponudba dekleta naj bi bila posledica provokacije tretjega dijaka, ki je trdil, da si česa takega ne upa. V dogajanju naj bi sodelovali še drugi dijaki, in sicer naj bi se jih šest postavilo okoli fanta in dekleta, da učitelji ne bi videli, kaj se dogaja.

»Okoli njiju so nekateri zložili knjige in torbe ter se postavili tako, da ju ne bi nihče videl,« je eden od dijakov povedal za lokalno televizijo.

Dva izmed dijakov naj bi dogodek tudi snemala, vendar naj bi ga tudi hitro izbrisala, ker sta se ustrašila, da bosta kaznovana. »Ni nobenih dokazov, da je bil videoposnetek poslan naprej,« je izjavila predstavnica šole. Njeni izjavi pa nasprotujejo trditve nekaterih dijakov. »Fant, ki je snemal, je posnetek poslal ljudem … Veliko ljudem,« je eden izmed dijakov povedal medijem.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578