Moskisvet.com
Samanta Škrjanec

Novice

Slovensko kandidatko za poslanko obtožujejo mučenja živali

N.J.
14. 05. 2018 12.37
12

Samanta Rejc Debevec, ki se je v medijih pred časom pojavljala kot Samanta Škrjanec, se je v zadnjih dneh znašla v nezavidljivem položaju.

Na Facebook strani društva Srce za bulle so konec preteklega tedna objavili fotografije in posnetke Samante Rejc Debevec, nekdanje starlete in zdajšnje kandidatke za poslanko, kako na balkonu svoje stanovanjske hiše čisti  goro pasjih iztrebkov. Posnetek naj bi po objavi društva sodeč dokazoval, da Rejc Debevčeva, ki zase pravi, da je velika ljubiteljica in zagovornica živali in se namerava za zaščito in strožje kazni v primeru mučenja živali med drugim zavzemati tudi kot poslanka, neprimerno ravna s svojimi živalmi.

Za več informacij v zvezi z dogodkom smo se obrnili tudi nanjo. Zanimalo nas je, ali bo pravico zaradi blatenja iskala tudi po pravni poti in prejeli smo naslednji odgovor: "Naj pojasnim naslednje: fotografija je bila posneta, ko je, med mojo odsotnostjo, za moje živali, zajce, mačko in psa, skrbel prijatelj. Očitno je prijatelju včasih zmanjkalo časa, kar je tudi razumljivo, da bi, poleg skrbi za moje živali, tudi vedno počistil celo teraso, kamor je po mojem navodilu spuščal kužiko Snežko. Fotografijo, morda jih je tudi več, je posnela soseda, ki me že ob moje ločitve  nenehno nadleguje. Soseda je poklicala tudi veterinarsko inšpekcijo, ki je seveda prišla, in ugotovila, da je za moje živali dobro poskrbljeno. Kot dokaz prilagam zapisnik inšpekcije. Zdaj, ko sem doma, je terasa seveda počiščena, poglejte fotografijo. Vem tudi, da sem zaradi moje kandidature za poslanko na Listi novinarja Bojana Požarja upravičeno pred očmi javnosti, zato sem zadevo tudi pojasnila. Ostajam velika ljubiteljica in imetnica živali, se pa kmalu selim iz te hiše, da bomo vsi, tudi moje živali, imeli mir pred tole sosedo. S tem pisanjem zaključujem to temo."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spomnimo ...

Samanta Rejc Debevec je že znano ime slovenske estrade. Pred časom je naslovnice polnila zaradi umazane ločitve od Borisa Škerjanca. Ta je z njo obračunaval prek medijev, jo obtoževal, da se drogira, v zameno za denar ponuja spolne usluge - tedaj so v javnost prišle informacije, da naj bi računala okoli 500 evrov za dve uri 'akcije' in še in še. Tedaj se je bolj kot ne zavila v molk in nobenih govoric ni želela komentirati. 

Zakonca Škrjanec sta se pred tem javnim pranjem umazanega perila znašla v medijih tudi zaradi hudih obtožb, češ da sta tekmovalke lepotnega izbora Miss Eco, ki sta ga organizirala, napeljevala k prostituciji. Ena od finalistk izbora Mateja Vovk in lastnika licence Andrej Rakar - Drey ter Janez Tomc so tedaj na medije naslovili pismo, v katerem so zatrdili, da naj bi zakonca tekmovalke napeljevala k prostituciji, komunikacija z njimi pa naj bi potekala na najnižji možni ravni. Zakonca  sta takrat vse obtožbe ostro zanikala. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630