Moskisvet.com
Seks na plaži - 4

Novice

Škandal na katoliški šoli: Profesorja zalotili z ljubico v učilnici!

M.S.
07. 04. 2015 14.08
16

V Veliki Britaniji je odjeknil seks škandal na eni izmed tamkajšnjih fakultet. 69-letnega profesorja so namreč zalotili med strastnim seksom z ljubico v eni izmed učilnic.

Poročeni 69-letni docent Colin Turnbull in model Rozina Khanim sta si vročo avanturo omislila v učilnici na zasebni katoliški šoli, kjer morajo starši učencev za šolnino odšteti okoli 13.000 funtov na leto. Učitelj se, odkar so ga ujeli 's prsti v lončku marmelade', ni več vrnil na šolo v angleškem Birminghamu. Na šoli se je tistega usodnega dne sicer trla množica učencev in njihovih staršev, saj je bil ravno dan, ko so pisali sprejemne izpite. Zalotil ju je sicer vzdrževalec.

Udeleženca dogodka nista komentirala. »Ko ga je vzdrževalec zalotil, je korektno obvestil pomočnika ravnatelja. Gospod Turnbull je priznal, da se je nespodobno obnašal , pomočnik ravnatelja pa mu je dejal, naj nemudoma zapusti prostore in naj se ne vrača,« je dejal predstavnik vodstva šole za medije. Učitelj je na šoli delal dolgih devet let, a ni bil zaposlen – tam je imel le v najemu pisarno, kjer je delal kot tutor. »Čeprav je vodstvo šole zaskrbljeno, dejanje pa nesprejemljivo glede na okoliščine, kot so nam sporočili iz socialne službe, pa gospod Turnbull ni počel nič ilegalnega. Vpleten ni bil noben izmed dijakov, zgodilo se je med njim in odraslo žensko,« so še sporočili iz šole.

Iz ministrstva za šolstvo so sicer sporočili, da so zasebne šole dolžne upoštevati pravila in se držati dogovorjenih standardov, v primeru neupoštevanja pa bodo zadevo preiskali. Osramočeni učitelj je sicer moral šolo zapustiti skozi zadnja vrata, o njegovi vrnitvi pa naj ne bi razmišljali.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616