Moskisvet.com
Izzivalna Dara Bubamara

Erotika

Ojoj, skoraj so ji ušle!

U.S.
01. 03. 2013 07.42
5

Srbska turbofolk pevka Dara Bubamara je na snemanju promocijskih fotografij za svoj novi album komaj krotila svoje oprsje. Buhteči joški so nagajivo kukali iz pretesne in raztrgane bele majice, ki jo je nosila.

Izzivalna Dara Bubamara
Izzivalna Dara Bubamara FOTO: You Tube

Na fotografiranje ja prišla pevka iz Novega Sada zelo izzivalno oblečena. Povečana luknja na oprijeti beli majici pod levo dojko ni bila naključje, temveč skrbno izbrana poteza. Dara Bubamara, kot stara mačka na glasbeni sceni, dobro ve, kako se stvarem streže in kako si zagotoviti kar največ reklame v medijih, ki je ob izidu nove plošče še kako potrebna.

Dara ve, kako vzbuditi pozornost. Treba je pokazati veliko gole kože!
Dara ve, kako vzbuditi pozornost. Treba je pokazati veliko gole kože! FOTO: Twitter

Ekipa, ki je tisti dan skrbela za pevkin brezhibni videz, je srbskim medijem razkrila, da si je Dara med poziranjem ves čas popravljala majico. Da ne bo pomote, želela je pokazati kar največ. Za piko na i pa je bela majčka, ki jo je nosila, razkrivala tudi temne kolbarje okoli bradavičke. "Rada je izzivalna in provokativna, še posebej, ker se v svoji koži res dobro počuti," so razkrili člani ekipe.

Kot je Dara že sama v preteklosti dejala, je nadvse vesela in ponosna, da se je po rojstvu sina Konstantina le vrnila v staro formo. Deset kilogramov, ki so se ji nabrali med nosečnostjo, je izgubila s pomočjo pravilne prehrane in redne telovadbe. "Popolnoma sem želela spremeniti svoj videz. Želela sem se znebiti etikete, da sem videti kot mala punčka. Prezadovoljna sem, moj trud se je obrestoval," je razkrila v intervjuju za srbski Hello.

Silikonski Dari pa se kmalu obeta tudi preboj v tujino. S tem mislimo predvsem na evropsko glasbeno tržišče, kar je bila Darina dolgoletna želja. Pri tem ji najbolj pomaga mož Milan, poslovnež, ki veliko poslov sklepa v Parizu. Dogovoril naj bi se že z nekaj uveljavljenimi producenti, ki bodo pevki v prihodnje še bolj pomagali pri ustvarjanju kakovostne glasbe. "Pomaga pa mi tudi pri dogovarjanju za duet z nekaterimi svetovno znanimi, zvenečimi imeni," je bila še skrivnostna pevka.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549