Moskisvet.com
image (28)

Novice

Silikoni, bi mi lahko padli do popka!

N.J.
03. 01. 2014 14.42
17

Ameriška starleta in nekdanja televizijska zvezdnica Heidi Montag je javnosti postala znana predvsem kot velika ljubiteljica plastičnih posegov. 27-letnica, ki je naslovnice polnila, ko je v samo enem dnevu prestala kar 10 operacij in je za posege zapravila že več kot 30000 dolarjev pa se je odločila iti znova pod nož lepote.

Po treh letih, odkar si je dala vsaditi enormne prsne vsadke velikosti F, se je 27-letna starleta odločila zmanjšati svoje bujno oprsje. Ugotovila je namreč, da so njene prsi prevelike, kajti pojavljati so se ji začele bolečine v hrbtenici, utrpela je poškodbo vratnega vretenca, zaradi poškodbe živčevja pa ji je odrevenela roka.

"Moje telo ni moglo prenašati takšne teže in imela sem težave z vratom in v ramenih. Obiskala sem lepotnega kirurga Jayja Orringerja in prestrašil me je. Rekel mi je, da imam prevelike vsadke in da mi bodo padli iz prsi. To je izjemno nevarno, kajti silikoni bi mi lahko padli vse do popka," je razkrila Heidi Montag in spregovorila o razlogu za svojo odločitev.

No, od posega je minilo že nekaj časa in Heidi se je po okrevanju javnosti že predstavila s svojim novim pomanjšanim oprsjem. Kakšna vam je bolj všeč?


 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578