Moskisvet.com
Aretacija

Novice

Si tudi vi želite najbolj seksi obtoženko videti golo?

U.S.
07. 01. 2014 15.22
22

27-letno Meagan Simmons so leta 2010 ujeli možje v modrem, ko je vozila pod vplivom alkohola. Takrat se mladenki še sanjalo ni, da jo bodo zaradi posnetkov, ki so jih posneli ob njenem pridržanju na policijski postaji, iskali številni mediji in da jo bodo mnogi moški tako odkrito snubili. Za piko na i mlada mamica zdaj razmišlja celo o tem, da bi za elitno moško revijo odvrgla vsa oblačila.

Aretacija
Aretacija FOTO: Thinkstock
Čeprav se za mamico štirih otrok ne spodobi ravno, da se naokrog vozi sama v vinjenem stanju, je danes 27-letna Meagan Simmons po vsej verjetnosti vesela in hvaležna, da so ji tiste noči policisti prekrižali načrte in jo ustavili. Ko so ugotovili, da je lepotička pregloboko pogledala v kozarec in da ni primerno, da z vožnjo nadaljuje, so se odločili, da jo bodo pridržali do iztreznitve. Ob prihodu na policijsko postajo so tudi njo, kot vse ostale prestopnike, fotografirali. Mladi mamici se takrat še sanjalo ni, da ji bodo ravno ti posnetki tako korenito spremenili življenje. "Sploh nisem imela časa razmišljati o tem, kako bom videti na fotografijah. Jokala sem, ker me je bilo sram zaradi aretacije. To je edino, kar me je skrbelo," je v pogovoru za Huffington Post povedala Meagan in nadaljevala: "Vedela sem, da so fotografije prišle v javnost, ampak niti v sanjah si nisem mislila, da bo iz tega nastal tak 'cirkus', vse dokler me niso začeli klicati novinarji."

Ženitne ponudbe kar dežujejo

Meagan ima danes kar nekaj mikavnih ponudb na mizi – vse od ženitnih do manekenskih. S svojimi polnimi ustnicami in svilnatimi lasmi je naravnost očarala svetovne medije pa tudi številne moške izbrance, ki so nad njeno naravno lepoto navdušeni. "Kako očarljiva je videti šele, ko se uredi," fantazirajo po spletu njeni potencialni izvoljenci, Meagan pa jim trezno odgovarja: "Jasno mi je, da bi se večina z mano rada samo zabavala. Razmerja z mamo samohranilko, ki ima doma štiri šoloobvezne otroke, si ne želi ravno vsak."

Playboyeve snubitve ne bi zavrnila

In medtem ko so jo mediji že razglasili za najbolj zaželeno dekle pod soncem ta hip, ne bi bilo prav nič čudnega, če bi o snubitvi razmišljali tudi pri slovitem Playboyu. "Če bi me Hugh Hefner osebno kontaktiral, mislim, da ga ne bi mogla zavrniti," je dejala lepotička, ki bi za zajeten kupček denarja odvrgla svoja oblačila. Pa bo to res storila? Na ta odgovor bomo vendarle morali še malce počakati.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549