Moskisvet.com
Snickers kampanja Avtogol

Novice

Oglas

Si pripravljen razmišljati kot profesionalec in premagati svojega idola?

PR
01. 07. 2024 05.00
0

Snickers 'avtogol' predstavlja v popolnoma novi luči ter v ospredje nove Snickers kampanje 'Avtogol' postavlja nogometna virtuoza Luko Modrića in Bukayo Sako.

Z najnovejšo kampanjo 'Avtogol', v kateri je združil moči z nogometnima virtuozoma Luko Modrićem in Bukayom Sako, Snickers ljubiteljem nogometa predstavlja strategijo, s katero se lahko izognejo neugodnemu 'avtogolu' in trenutku, ko si ful drugačen (vzeto iz slogana blagovne znamke Snickers: Lačen si ful drugačen – zgrabi Snickers).

Trenutki, ko si ful drugačen, so zagotovo del našega vsakdana in ne glede na to, ali smo profesionalni nogometaši ali ne, so tudi 'avtogoli' tisti trenutki življenja, ki so nam lahko vseh poznani. V oglasu kampanje Modrić in Saka delita svoje mnenje o največjih napakah ljubiteljev nogometa in ocenjujeta njihove največje 'avtogole'. Od zamujenega gola, ko ste samo skočili po hot dog pred polčasom, do prihoda na štadion z vstopnico, shranjeno na telefonu, na katerem pa se vam izprazni baterija. Oba igralca te trenutke ocenjujeta od ena do deset in delita svoje 'avtogole'.

V sklopu kampanje je organizirana tudi nagradna igra 'Priložnost, da premegaš svojega idola', ki poteka do 31. 7. 2024. S sodelovanjem v nagardni igri sodelujoči dobijo priložnost osvojiti eno izmed osmih nagrad, pri čemer je glavna nagrada igra in srečanje z Luko Modićem oz. Bukayom Sako. Srečanje bo organizirano med 1. 10. 2024 in 12. 4. 2025. Zmagovalec bo lahko s seboj na srečanje vzel še nekoga in tako v družbi doživel nepozabno dogodivščino.

Zdaj je tvoja priložnost, da oceniš 'avtogol' in premagaš svojega idola!

Obišči spletno stran https://www.snickers.com/football/sl-si in sodeluj.

Ne spreglej Youtube videa z Luko Modrićem in Bukayom Sako. 

Naročnik oglasa je Snickers.

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 487