Moskisvet.com
Severina in Igor Kojić

Novice

Severina, kaj pa počneš?!

N.J.
12. 06. 2015 20.27
6

Med hrvaško priljubljeno pevko Severino in njenim mladim fantom Igorjem Kojićem se stvari očitno precej hitro odvijajo. Kot poročajo hrvaški mediji, je Igor zanjo pripravljen storiti vse in še več, da bi le rekla 'da'. Le kaj počne, da se je tako noro zaljubil vanjo?

Severina in Igor Kojić
Severina in Igor Kojić FOTO: Instagram
»Odločen je, da bo stopil korak dlje,« pišejo hrvaški mediji. Kot pojasnjujejo, jo želi Igor zaprositi, pri tem pa ga menda ne more prav nič zaustaviti, niti dejstvo, da nista iste veroizpovedi. 28-letnik naj bi bil pripravljen celo zamenjati vero zaradi nje. »Igor je tako zaljubljen v Severino, da ne vidi dlje od nosu,« piše Blic. »Vse, kar ona želi, to on stori. Še zvezdno bi iztrgal z neba, samo da bi bil z njo za vedno. Zaradi Severine je želel tudi zamenjati vero, a ne bo treba, saj to ni običaj ne pri katolikih in ne pri pravoslavcih,« naj bi še vir blizu Igorja povedal za Blic. »Poroka bo v katoliški cerkvi, kjer je Severina krstila sina Aleksandra. Če ne bi imela otroka in ta ne bi bil krščen v katoliški cerkvi, bi se lahko poročila tudi v pravoslavni cerkvi. Seveda, Severina bi morala na to pristati, čeprav je težko verjeti, da bi do tega prišlo.«

Kaj od tega je res in ali se res kmalu obeta poroka, bo pokazal čas. Sicer pa naj bi bila tudi Severina do ušes zaljubljena.

Severina in Igor Kojić
Severina in Igor Kojić FOTO: Instagram


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549