Moskisvet.com
image (28)

Novice

Fotografija sendviča, o kateri govori ves svet! Poglejte zakaj!

N.J.
03. 07. 2015 12.53
12

Na Redditu se je pojavila fotografija zelo skopo obloženega sendviča z jajci in slanino. Nesrečnik, ki je objavil fotografijo, je zanj plačal 3,2 funta (4,5 evra) na edinburškem letališču.

»Tako je videti sendvič s šunko in slanino na letališču v Edinburgu za 3,2 funta,« je zapisal in dodal, da ni zahteval vrnitve denarja, ker je predvideval, da je pač 'precenjeno', ker je na letališču in so tam stvari dražje. Kot je še zapisal, je bil sendvič kupljen v gostinskem lokalu prehrambene verige EAT, najhuje pa se mu je zdelo, da so mu rekli, naj sede in počaka, da mu ga prinesejo. Edini stol, ki je bil na vljo, je bil menda tisti, ki »ni bil očiščen že več tednov, vsaj tako je bilo videti«. Po 15 minutah je menda šel znova do natakarja in vprašal, kje je njegov sendvič, na katerega so očitno pozabili. »Čeprav sem bil zelo jezen zaradi postrežbe, sem, ko sem odvil sendvič, prasnil v smeh skupaj z mojo punco, ker ... no, poglejte ga. Tako je slab, da je smešen.«

Za škotski medij se je oglasil predstavnik letališča v Edinburgu. »Tesno sodelujemo z vsemi, ki nudijo hrano in pijačo, da bi kupcem zagotovili najboljši izbor in usluge. Očitno je, da ta postrežba ni bila primerna, zato se bomo pritožili EAT-u,« so zapisali v Scotsmanu. Da bodo pritožbo naslovili na prej omenjeno podjetje, pa je poročal tudi DailyMail, kjer še pišejo, da se zdaj trudijo izslediti razočaranega uporabnika, da bi mu ponudili nekaj v opravičilo in zamenjavo.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549