Moskisvet.com
Julia Orayen

Novice

Seksi zajčica vrgla na kolena predsedniške kandidate

V.S.
08. 05. 2012 16.16
4

Mehiška nacionalna televizija se je morala opravičiti gledalcem in predsedniškim kandidatom, ki so se pomerili v predvolilni oddaji. Vzrok? Lepotica, ki je oblekla preveč seksi obleko.

Debate o primernosti in neprimernosti oblačil, ki jih nosijo hostese in asistentke v TV-šovih, se najbolj razvnamejo takrat, ko katera od lepotic obleče tako tesno oblekico, da mimogrede kaj pokuka ven.

Podobno presenečenje so pred kratkim doživeli gledalci mehiške nacionalne televizije, ki je v živo predvajala predvolilno soočenje med predsedniškimi kandidati. Retorični boj sogovornikov je na presenečenje vseh prisotnih popolnoma zmedla lepa asistentka v seksi beli obleki, ko je kandidatom razdeljevala lističe, po katerem vrstnem redu bodo nastopali.

Julia je ponosna na svoje obline!
Julia je ponosna na svoje obline! FOTO: Facebook

Julia Orayen, sicer manekenka, fotomodel in priljubljena zajčica, je namreč nosila obleko z zelo globokim dekoltejem, ki je lepo poudarila njene bujne obline. Obleka je bila sicer bolj primerna za sprehod po rdeči preprogi kot za politični debatni krožek. Njen 24-sekundni sprehod pred kamerami je tako izstopal, da je povsem zmedel predsedniške kandidate in osupnil gledalce, da so se le stežka skoncentrirali na predvolilni program.

Po oddaji so pritožbe kar deževale, zato so se vodilni na televiziji odločili, da se za pretirano seksi oblačilo, ki ga je Orayenova izbrala sama, javnosti opravičijo. Pojasnili so, da je bila lepotica izbrana za asistentko ker je ustrezala vsem kriterijem, niso pa vedeli za njen izbor oblačila za oddajo.

V vročo debato se je vključila celo državna volilna komisija. Sporočili so, da je asistentka s svojo preveč odprto obleko preusmerila pozornost nase, tako gledalci niso mogli slediti bolj pomembnim temam. V izjavi za javnost so se prav tako opravičili gledalcem in predsedniškim kandidatom za modni spodrsljaj asistentke, ki jo bo v naslednjem soočenju najverjetneje zamenjala kakšna manj seksi kolegica.

Oglejte si njen zvezdniški nastop, ki je razburil javnost!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578