Moskisvet.com
image (28)

Novice

Seksi zajčica promovira kondome

J.V.
31. 05. 2013 16.03
7

Nikki Leigh so pred kratkim ujeli, ko se je v bikiniju nastavila pred fotografski objektiv na plaži v Santa Monici, pred nekaj dnevi pa je bila vroča blondinka že zaposlena s snemanjem nove reklamne kampanje posvečene Playboyevim kondomom, ki bodo šli ob pogledu na njeno razgaljeno telo v majhnem modrem bikiniju, kot za med.

Ena izmed številnih seksi Playboyevih deklet je znova razgalila svoje poželjive obline in telo nastavila kalifornijskemu soncu. Paparaci so lepotičko ujeli ravno sredi fotografiranja provokativnih posnetkov, ki jih bodo uporabili za prodajo novih Playboyevih kondomov. Majhen bikini in gola koža sta verjetno namenjena vzburjanju moške domišljije, posledica katere bo tudi povečana prodaja kondomov. Nikki je pozirala ob bazenu privatne vile na Beverly Hillsu ter bila vidno zadovoljna s tem, da se je lahko spet slekla in bo njena fotografija krasila najbolj seksi kondom vseh časov, ki objublja, da bo začinil vaše spolno življenje in obenem poskrbel za popolno zaščito.

Playboyeva bejba se za svoje izklesano telo nekajkrat tedensko poti telovadnici, njene obline pa so v zadnjih nekaj tednih povzročile nemalo vznemirjenja, zlasti med njenimi moškimi privrženci, ki jim je v oko padla prsata blondinka. Playboy pa je kot kaže našel novo tržno nišo in se odločil svoj poslovni imperij razširiti z linijo lastnih kondomov, ki jih krasi sloviti zajček.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578