Moskisvet.com
Yanet Garcia - 5

Erotika

Seksi vremenarka, ki je zlomila internet

J.V.
15. 04. 2016 13.05
30

Okronali so jo za najlepšo vremenarko vseh časov in internet je ponorel za mehiško televizijsko voditeljico Yanet Garcia, ki jo primerjajo celo s Kim Kardashian.

 

 

☔️☀️

A photo posted by Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) on

Nekdanja manekenka Yanet Garcia je v zadnjem času postala tako priljubljena, da ji na družbenem omrežju Instagram sledi že skoraj 2 milijona oboževalcev.

Po zaslugi mamljivih oblin jo številni primerjajo z ameriško starleto Kim Kardashian, izbrali pa so jo tudi za najbolj vročo vremenarko vseh časov.

Z zvezdnico si delita tudi podoben okus za modo, saj tudi Yanet prisega na oprijete obleke, ki še dodatno poudarijo njeno vitko linijo in ženske atribute. »Zagotovo je obiskala plastičnega kirurga, nemogoče, da je to njena naravna zadnjica,« je eden številnih komentarjev, Yanet pa še naprej poudarja, da ure in ure preživi v fitnesu, da bi bila njena zadnjica takšna.

»Za moj videz so zaslužni genetika, telovadba, boks in tek. Presenečena sem nad priljubljenostjo, ki jo je po nastopu na televiziji deležno moje telo, in razmišljam, da se umaknem, čeprav je to moja sanjska služba,« pravi Yanet.
 

 

Mexican Weather Girl Outfit @bebe_mexico

A photo posted by Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) on

 

Gracias @bebe_mexico por mi hermoso vestido

A photo posted by Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) on

 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578