Moskisvet.com
Tara Reid - 6

Novice

Nekoč prava 'seksulja', danes pa ... Poglejte kar sami!

N.J.
14. 10. 2013 12.44
12

Če je bila Tara Reid nekoč predmet poželenja številnih moških, je danes igralka le še senca same sebe. Njene zapeljive obline je namreč zamenjala suhljata, pravzaprav koščena podoba, njeno ženstveno telo pa bolj kot ne spominja na deško najstniško postavo.

37-letno Taro Reid so paparaci fotografirali, ko je s fantom zapustila restavracijo, v kateri je zajtrkovala. Čeprav je bila oblečena od glave do pet pa se mediji niso mogli obregniti ob dejstvo, da je igralka videti iz dneva v dan bolj vitka. Njene noge so bile v dolgih kavbojkah videti vitke kot še nikoli, pas ožji kot kadarkoli in več kot očitno je, da zvezdnici kilogrami in zadovoljstvo z lastno samopodobo povzročajo težave.

Kljub temu, da mediji na široko razpredajo o njeni suhljati podobi, pa je kariera Tare ponovno v vzponu. Slavna plavolaska, ki je v svet slavnih prodrla predvsem z vlogo v filmu Ameriška pita, se je namreč vrnila na filmska platna. Zaigrala je v nizko proračunskem filmu Sharknado o morskih psih, ki se med divjanjem tornada v Mehiškem zalivu ujamejo v nevihto in plenijo po poplavljenih domovih prebivalcev Los Angelesa.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578