Moskisvet.com
image (28)

Novice

Seksi, bogate, znane in …

N.J.
24. 09. 2012 08.19
0

... prevarane! Od Raffaelle Fico pa do Sandre Bullock in Elle Mcpherson. Vse so bogate, znane, seksi in prevarane. Ni kaj, varanje prizadene tudi slavne osebnosti, morda njih še pogosteje kot običajne smrtnike. Katerim seksi lepotičkam so partnerji nadeli rogove?

Varanje je sodobni problem, bodimo odkriti. Prezaposleni ob delavnikih, hiter tempo življenja, vedno daljši urniki, ambicioznost … Vse to so dejavniki, zaradi katerih se od partnerjev na neki način oddaljujemo, vidimo jih le nekaj ur dnevno, in sčasoma ugotovimo, da jih skorajda ne poznamo več. Ne rasemo več skupaj, ampak ločeno – vsak v svojem svetu, skupna prihodnost pa je odvisna od tega, koliko sta oba pripravljena vlagati v skupne interese in preživljanje prostega časa.

Včasih preprosto ne gre in mnogi tovrstne težave rešujejo tako, da si poiščejo "alternativo" ali se zapletejo z nekom, ki jim je bliže kot partner, z osebo, s katero imata več skupnih točk, pogovorov in interesov.

Varanju se ne morejo izogniti niti zvezdnice, čeprav so lepe, bogate, seksi in "oh in sploh". In primerov, ko so slednjim partnerji nadeli rogove, je vse več – ali se morda le več piše o tem. Tako so v zadnjem letu ostale samske mnoge. Jokala je Raffaella Fico, nekdanja zaročenka nogometaša Maria Balotellija, ki mu je varanje oprostila že večkrat, po zadnjem skoku čez plot s Chloe Evans pa izgubila živce in se odločila prekiniti zvezo.

Rogove je dobila tudi igralka Sandra Bullock, ki jo je mož Jesse James prevaral s pornodivo, ne smemo pa pozabiti niti na Elle Mcpherson, eno najlepših žensk na svetu, ki jo je partner zamenjal za veliko mlajšo kolumbijsko manekenko. Seznam je še dolg. Nadaljujemo lahko s prevarano in potrto Demi Moore, katere zaupanje je zlorabil igralec Ashton Kutcher, ter Evo Longorio, ki se ločuje od svojega nezvestega moža Tonyja Parkerja, ki je čez plot skočil kar z Evino prijateljico Erin Barry.

Moškim v bran pa to. Raziskava, ki so jo opravili na spletni strani IncontriExtraconiugali.com, je pokazala, da 35 odstotkov moških gleda na varanje kot obliko spopadanja z vsakdanjim stresom. A vseeno bodimo pošteni – obstajajo tudi drugačni načini spopadanja s stresom. Ukvarjajte se s športom, seksajte, družite se s prijatelji, poskrbite za svoje zdravje in počutje, skratka naredite nekaj zase. Vzemite si čas, vdihnite in izdihnite, ni vam treba takoj iskati ljubice.

Če se že odločite za premagovanje stresa s pomočjo ljubice, storite to "profesionalno", če ne želite doma ostati praznih rok. Italijanska spletna stran, ki je specializirana za "zmenkarije", svetuje, da si z ljubico privoščite izlet v oddaljen kraj, a ne preveč oddaljen – le toliko, da vas tam ne bodo vsi poznali, hkrati pa svetujejo tudi, da se ne oddaljujte za predolgo, da ne bo uradna partnerica česa posumila. Tako se boste vi vrnili domov sproščeni in srečni, doma bo situacija pomirjena in vi se boste lažje in brez stresa vrnili v svojo staro vsakodnevno rutino.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616