Moskisvet.com
Kitajka seksala z mimoidočim moškim

Novice

Seksala sredi Rima, končala ...

N.J.
22. 11. 2013 11.40
23

Par, ki so ga policisti aretirali zaradi seksa v parku Castel Sant' Angelo v Rimu, je obsojen na tri mesece zaporne kazni.

Mlad par, ki se je predajal mesenim užitkom na klopci v parku Castel Sant' Angelo v Rimu, je sicer to počel v upanju, da bi ostal neopažen, toda starejša ženska, ki je vse dogajanje spremljala s svojega balkona, je strastna ljubimca zatožila karabinjerjem. Zadeva pa se za njiju ni končala z denarno kaznijo, temveč sta se morala zaradi seksa na javnem mestu zagovarjati pred sodnikom.

Od dogodka, ko sta se mrzlega zimskega dne okoli 16. ure zaljubljenca zavlekla na klopco v parku in redala strastem pa do danes, je minilo že dolgih sedem let, vendar pa je zgodba strastnega para epilog dobila šele sedaj. Sodnica Francesca Giordano je 37-letnika in 39-letnico obsodila na tri mesece zaporne kazni.

Njun odvetnik Marco Lombardi je po zaključku sojenja obsodil ravnanje sodnice. "Mislim, da je bila reakcija pretirana. Neverjetno je, da obsodimo na zaporno kazen dva zaljubljenca, medtem ko smo vsakodnevno priča veliko hujšim kriminalnim dejanjem." In z njim bi se verjetno strinjal marsikdo ...

 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578