Moskisvet.com
image (28)

Novice

Razkril skrivnost: Seksa z mladim nogometašem!

N.J.
06. 08. 2014 08.19
2

Nesprejemljivo se mi zdi, da obstajajo moški, ki jih privlačijo takšni, kot sem jaz. Za moje pojme so psihopati,« je povedal verjetno najbolj znani italijanski transvestit Platinette, ki naj bi nazadnje flirtal z mladim nogometašem.

Platinette, italijanski televizijski zvezdnik, katerega pravo ime je Maurizio "Mauro" Coruzzi, je za italijansko revijo Diva e Donna spregovoril o svojem ljubezenskem življenju. Kot je zaupal, se je dobival s kirurgom iz Parme, ki naj bi vozil terensko vozilo in imel vilo v mestu Courtmayeur ob vznožju Mont Blanca. »Sem popolna ženska iz srednjega razreda 70. let in sem komaj čakala, da lahko oblečem svoj kostim, si nadenem bisere in odidem v Courtmayeur in počnem nič. Bil je postavnež, za katerim so se ogrevale vse medicinske sestre, on pa je oboževal salo. Tako zelo, da se je nato poročil z debeluško,« se spominja.

'Plati nazionale', kakor ga v Italiji še imenujejo, je nadaljeval s pripovedjo o svojem trenutnem ljubezenskem življenju, ki ga močno grize. »Sem v zvezi, ki a ni zavidanja vredna,« je priznal. »Gre za mladeniča, ki je ugotovil, da na mojem čelu iše 'bankomat'. Lahko bi me zapustil, ne bi niti opazil. Zanj bi bilo vse enako, če le ni bil denar v igri.« Kot je izdal, naj bi šlo za mladega nogometaša.
»Ženske so zabavne, mi poživljajo življenje, Moški me na smrt utrujajo. Če grem v posteljo s prostitutkom, hočem, da po 30 do 40 minutah odide. Ne vem niti kako se imenuje in vse je takoj lažje,« je še priznal.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578