Moskisvet.com
Fotografije_Andrej - 6

Novice

Razkril nam je skrivnosti Gostilne pri šefu!

J. Š.
21. 03. 2013 08.54
41

Delo v polni, vedno zasedeni gostilni nikakor ni lahko, zato je dobra organizacija ključnega pomena. Da vse poteka tako, kot mora, si Andrej pomaga z najnovejšo tehnologijo. Poglejte si video in videli boste, kako se Andrej in njegova ekipa pripravi in izpelje uspešen gostilniški dan.

Dopoldanska opravila so za Andreja bolj administrativne narave – pregled zalog, urejanje rezervacij, dogovarjanje s trgovci in podobno. Medtem ko Andrej dopoldne preživi v pisarni, pa v kuhinji potekajo priprave pod budnim očesom šefice kuhinje Julijane.

Priprave v kuhinji potekajo v dopoldanskem času.
Priprave v kuhinji potekajo v dopoldanskem času. FOTO: Aljoša Kravanja

Tako kot Andrej lahko ustvarjaš kjerkoli tudi ti. Za več informacij, klikni TUKAJ!

Najprej posvet

Preden se vrata gostilne odprejo, se Andrej vedno posvetuje z Julijano in šefom strežbe Mariom ter tako preveri, ali so vsi pripravljeni na še en uspešen dan, saj je zadovoljstvo gostov vedno na prvem mestu. Kako poteka Andrejevo dopoldne, si lahko ogledate tukaj.

Preden prvi gosti stopijo v Gostilno pri šefu, Andrej ponavadi zbere celotno ekipo, da jim poda še zadnje informacije in jim zaželi uspešen dan. Tokrat je Andrej svojo ekipo zbral okoli namiznega računalnika 'vse-v-enem', da jim je predstavil velikonočni meni, katerega predstavitev si lahko pogledate na VOYO. V treh specialitetah, ki se skrivajo pod imeni šefova jajčka, cmok na lička in pehtranka, boste lahko uživali samo zadnji konec tedna v marcu, je povedal Andrej in dodal: "Vsi vabljeni, bo brez rezervacij, zato boste vsi prišli na vrsto." Na napravi jim je tako lahko pokazal fotografije specialitet in jim razložil, kaj bodo stregli med prazniki..

Andrej s svojo ekipo
Andrej s svojo ekipo FOTO: Aljoša Kravanja

Poleg tega je Andrej tokrat izkoristil priložnost ter ekipi prebral nekaj elektronskih sporočil zadovoljnih gostov. Če bi Andrej želel, bi lahko podatke s svoje osebne pametne naprave takoj 'delil' s svojo ekipo, saj sta njegova tablica in računalnik ’vse-v-enem’ (All in One računalnik) povezani. Torej, če Andrej na svoji napravi na primer doda novo delovno nalogo, se ta pojavi tudi na računalniku 'vse-v-enem', kjer vsi zaposleni lahko v vsakem trenutku preverijo svoje naloge. Tako je Andrej lahko prepričan, da bodo prav vse naloge dosledno opravljene.

Videli smo, da si je Andrej tudi pri strežbi pomagal s tablico. Gostom, ki so prvič obiskali Gostilno pri šefu, je ob razlagi jedi pokazal še fotografije kulinaričnih dobrot ter jim tako še dodatno olajšal odločitev pri izbiri jedi iz zanimivega menija Gostilne pri šefu.

Gosti so bili tudi tokrat zadovoljni in nasmejani.
Gosti so bili tudi tokrat zadovoljni in nasmejani. FOTO: Aljoša Kravanja

V videu si poglejte, kako si Andrej z moderno tehnologijo pomaga tudi v času delovanja Gostilne pri šefu ter kako poteka dan v polni gostilni.

Ustvarjajte tudi vi!

Tako kot lahko kjerkoli ustvarja Andrej, lahko ustvarjate kjerkoli tudi vi! Na strani USTVARJAM KJERKOLI  najdete kopico koristnih informacij ter se seznanite z najsodobnejšimi rešitvami in možostmi za delo od kjer koli. Sodobne tehnologije nam namreč omogočajo visoko storilnost ne le v pisarni, temveč tudi od doma, na poti, v parku, na kavi – skratka, kjer koli in skoraj na kateri koli napravi.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578