Moskisvet.com
Victoria Silvstedt - 5

Novice

'Victoria, še nas tako preseneti!'

S.C.
09. 08. 2012 11.28
3

Čeprav je 37-letna igralka, pevka, model in zvezda malih zaslonov pred 16 leti za znano moško revijo odvrgla krpice in pokazale vse svoje čare, se njeni oboževalci še vedno razveselijo fotografij, ki jih pridno objavlja na Twitterju. Tudi tokrat je prijetno presenetila.

Victoria Silvstedt - 3
Victoria Silvstedt - 3 FOTO: Twitter

Švedska zvezdnica in nekdanja Playboyeva lepotička Victoria Silvstedt, ki si je med drugim prislužila tudi naziv zajčice leta, je pri svojih 37 letih še vedno v odlični formi.

Da je res tako, dokazujejo tudi fotografije, ki jih redno objavlja na družbenih omrežjih in na katerih največkrat pozira pomanjkljivo oblečena.

Tudi tokrat je prijetno presenetila, posnetki s križarjenja po Sredozemlju, trenutno je na Sardiniji, so poželi val občudovanja., Victoria je v belem in rožnatem bikiniju še vedno neverjetno seksi.

Sicer pa zna lepotička na vsakem koraku poskrbeti, da je opažena.

Največkrat jo vidijo v družbi svojega bogatega partnerja Mauricea, s katerim kljub temu, da je uradno sicer še poročena, že tri leta uživa in pohajkuje po svetu. Na govorice, da je z njim samo zaradi denarja, pa se preprosto požvižga.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578