Moskisvet.com
image (28)

Novice

Se to spodobi za pridno maturantko?

S.C.
30. 07. 2012 13.55
45

17-letna Ukrajinka je dvignila veliko prahu, ko se je na maturantskem plesu namesto v svečani obleki, kakršno so nosile njene sošolke, pojavila oblečena, kot bi prišla na snemanje filma za odrasle.

Ni je maturantke, ki ne bi želela na zaključni slovesnosti blesteti in zasenčiti sošolk, a toliko pozornosti, kot je je bila nedavno deležna 17-letna Anastasia Fomenko iz ukrajinskega mesteca Pavlograd, že nekaj časa ni bila nobena. Matura sicer velja za zrelostni izpit, a si jo očitno 17-letnica predstavlja nekoliko drugače. Zaradi svoje oprave, oblečena je bila namreč le v prosojno črno oblekico, pod katero se je videlo črno perilo, je dvignila ogromno prahu in postala pravi hit na internetu. Posnetek s svečanosti je obkrožil svet, odzivi pa so različni. Večina jih sicer meni, da je tovrstno vzbujanje pozornosti vse prej kot pozitivno in da si bo naivna najstnica s tem zaprla mnogo poti, a Anastasia se na zlobne komentarje ne ozira in je ponosna na svojo potezo. "Imam čudovito hčer in sem ponosna nanjo. Je zelo pridna učenka, vsako jutro se odpravi na tek in namerava se vpisati na študij novinarstva. Ne zdi se mi pošteno, da jo ozmerjajo s pocestnico in podobnimi vulgarnimi izrazi," odločno pove njena mati, sicer učiteljica ukrajinskega jezika in književnosti. Tudi vodstvo šole se strinja, da je Anastasia vzorna učenka, a kljub temu meni, da je bila njena oprava na zaključku mature vse prej kot primerna.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (45)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578