Moskisvet.com
Zapeljiva Tatjana je očarala Hrvate.

Novice

Se spomnite tenisača Ivaniševića? No, to je njegova žena!

U.S.
07. 03. 2013 11.01
38

Tatjana Dragović Ivanišević se je pred kratkim pridružila prijateljici Fani Stipković na Maldivih. Dekleti sta uživali na plaži, medtem ko ju je obdajalo turkizno morje. Svoji vroči telesi sta ponosno razkazovali tudi na spletu, kjer svoje oboževalce ves čas obveščata o tem, kako uživata.

Zapeljiva Tatjana je očarala Hrvate.
Zapeljiva Tatjana je očarala Hrvate. FOTO: Instagram

Nekdaj uspešna manekenka, danes pa predvsem televizijska voditeljica in modna oblikovalka Fani Stipković že nekaj časa uživa na zasluženih počitnicah na Maldivih. Po vzoru številnih slavnih zvezd tudi ona svoje oboževalce sproti seznanja s tem, kaj se ji v življenju dogaja. Pogosto pa rada objavi tudi kakšno zapeljivo fotografijo.

Zdaj se ji je na rajskem otoku pridružila še žena nekdanjega teniškega igralca Gorana Ivaniševića Tatjana Dragović Ivanišević. Sonce, morje in osvežilna pijača so edino, kar dekleti potrebujeta za sproščene počitnice. Tatjana se je s Fani spoprijateljila, še preden je le-ta lansirala svojo kolekcijo kopalk, ki ju zdaj obe tako ponosno promovirata.

Ne eni od objavljenih fotografij Tatjana leži na pesku v rdečih kopalkah, na drugi pozira v rumenih. Bi rekli, da je že dvakrat rodila? Neverjetno postavo ima, pišejo hrvaški mediji, ki se njeni lepoti in izklesanemu telesu kar ne morejo načuditi.

O svoji ženi in njunem odnosu Goran govori le o presežkih. "Skupaj sva od njenega 18. leta. Sva najboljša prijatelja in to je najpomembnejše. Imela sva slabe in dobre dni, ne glede na vse pa sva ostala najboljša prijatelja in vedno bo tako. Drug drugega podpirava ne glede na to, da nekateri temu nasprotujejo in nama nagajajo. Bila je ob meni, ko mi je bilo najteže. Ko se z nekom poročiš, je to za vse življenje," je povedal tenisač, ki ima s Tatjano hčer Amber Marijo in sina Emanuela.

Na plaži na Maldivih Tatjana promovira kopalke, ki jih je oblikovala njena prijateljica.
Na plaži na Maldivih Tatjana promovira kopalke, ki jih je oblikovala njena prijateljica. FOTO: Instagram

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578