Moskisvet.com
image (28)

Novice

Se spomnite lepe Nikite? Preverite, kakšna je danes!

U.S.
03. 05. 2013 07.11
12

Nikita je bila prava fatalka. V nadvse priljubljeni seriji, ki smo jo pred leti spremljali tudi na naših televizijah, je igralka Peta Wilson upodobila nadvse spretno agentko, ki je bila sposobna z različnimi triki in ukanami zmesti nasprotnika ter ga ujeti.

Lepa igralka Peta Wilson je z vlogo Nikite v istoimenski seriji dosegla vrhunec svoje kariere. Danes 42-letna igralka se z nasmehom na obrazu spominja časov, ko je cele dneve preživela na snemanju serije.

Moda jo je dolgočasila

Privlačna plavolaska je v svet šovbiznisa stopila v 90. letih, ko se je preizkusila v vlogi manekenke. Dolge noge, vitka postava, vse atribute, ki so bili potrebni za uspeh, je lepa Avstralka imela, a kaj ko se je v svetu mode dolgočasila. Bolj za šalo kot za res se je udeležila avdicije za glavno žensko vlogo v seriji Nikita in s svojo karizmo v hipu očarala režiserja. Nad njo je bil navdušen v trenutku, ko jo je spoznal, je pozneje priznal.

Nad njo navdušen celo Putin

Zvezdnica, ki danes živi povsem umirjeno življenje, daleč stran od medijskih žarometov, se je v enem zadnjih intervjujev spomnila tudi prigode z mednarodnega filmskega festivala v Moskvi, ki ga je obiskala leta 2002. "Osvajal me je sam Vladimir Putin. Kar naenkrat sva se znašla sama v sobi. Skušal me je očarati z diamantno ogrlico. Zapeljeval me je, me hranil in mi razlagal o vodki. Zdelo se mi je, kot da doživljam nočno moro," je medijem opisala srečanje z ruskim predsednikom.

Povezovali so jo s številnimi slavnimi

Po informacijah, ki so o njenem zasebnem življenju krožile po medijih, so jo povezovali s številnimi slavnimi igralci. Med drugim naj bi posteljo dlje časa grela Russellu Crowu in Danu Wyllieju. Pozneje naj bi jo videvali tudi v družbi frontmana skupine Rolling Stones Micka Jaggerja. Od leta 1997 je poročena z režiserjem Damianom Harrisom, s katerim imata tudi sina Marlowa.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549