Moskisvet.com
Se je spomnite? - 1

Novice

Se je spomnite? Nekoč smo prepevali njene pesmi

N.J.
15. 05. 2015 08.14
13

Pred skoraj dvema desetletjema je zaslovela, potem nekaj let izdajala hit za hitom, nato pa naenkrat poniknila. Ste se kdaj vprašali, kaj se danes dogaja z nekoč eno najbolj znanih nizozemskih pevk Anouk?

Se je spomnite? - 1
Se je spomnite? - 1 FOTO: Instagram

Kot kaže, je nekoč nekoliko izgubljeno dekle našlo srečo v družinskem življenju. Nastopa sicer še vedno, a v veliko večjem miru, kot je to počela nekoč. Nedavno je objavila fotografijo svojih petih otrok in pripisala: »Moji sladki, lepi otroci. Ko vas pogledam, vidim, kako se je moje življenje spremenilo na boljše. Vi ste razlog, zakaj se zbudim vsako jutro. Tako zelo me nasmejete :) Rada vas imam! Mami.«

Danes 40-letna Anouk se je v vrh svetovne glasbe leta 1997 izstrelila s singlom Nobody's Wife, nato pa je drugega za drugim nanizala še nekaj hitov: R U Kiddin' Me, Michel, Girl, Lost, Modern World, Three Days in a Row in Woman ter mnogimi drugimi, s katerimi je osvajala nizozemske, belgijske in svetovne glasbene lestvice.

Droge in beg od doma

Kot 14-letno dekle je zbežala od doma, zapadla je v slabo družbo in droge. Zamenjala je kar nekaj popravnih domov, sebe pa znova našla na glasbenih odrih. Nad glasbo jo je sicer navdušila mati, ki je bila blues pevka. Prvi koncert je imela pri 15 letih, in to s skupino Shotgun Wedding – pela je namreč na porokah in zabavah.

Tako je dražila svoje oboževalce nekoč.
Tako je dražila svoje oboževalce nekoč. FOTO: Instagram

Od porok do Evrovizije

Pri 20 letih je bila poročena s svojim menedžerjem Edwinom Jansenom, ki jo je predstavil glasbeniku Barryju Hayju. Ta je zanjo napisal nekaj pesmi, Nato je spoznala Barta van Veena. Skupaj sta napisala Nobody's Wife, ki jo je izstrelil na visoka mesta glasbenih lestvic. Njun zakon je leta 1998 propadel, istega leta, ko je izdala svoj prvi album Together Alone. Leto kasneje je izšel že drugi album Urban Solitude. Želela je podpisati pogodbo s Sonyjem v ZDA, a ji ni uspelo in vrnila se je na Nizozemsko. Skupno je izdala je kar 9 studijskih albumov, zadnjega z naslovom Paradise and Back Again celo 24. novembra 2014. Leta 2013 je Nizozemsko celo predstavljala na Evroviziji na Švedskem in se z 114 točkami uvrstila na 9. mesto.

5 otrok s tremi moškimi

Marca 2004 se je poročila z Remonom Stotijnom, frontmenom reggae/rap skupine. Rodili so se jima trije otroci: Sin Benjamin Kingsley leta 2002, Elijah Jeramiah leta 2003 in hči Phoenix Ray leta 2005. Maja 2005 sta se sporazumno razšla.

Leta 2010 je rodila četrtega otroka, sina, ki ga je poimenovala Jesiah Dox. Njegove oče je nizozemski raper Robert Coenen. Marca 2014 je naznanila, da je znova noseča, a tokrat s Serainom Dalglieshom. Junija 2014 sta povila sina Siona Jethroja. Na instagramu vsake toliko postreže s kakšno novo fotografijo.

Njenih najdražjih pet ...
Njenih najdražjih pet ... FOTO: Instagram

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549